Jump to content

pnts1

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About pnts1

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

User Information

  • Νομός
    Έβρου

pnts1's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μετά από αλλαγή μετώπη (polo 9n) που έκανα μόνος μου, λόγο του ότι δεν τι ρύθμισα ως προς το ύψος δεν ανοίγει το καπό (Δεν ξεκλειδώνει)..υπάρχει τρόπος να το ανοίξω χωρίς να προκαλέσω ζημιά και χωρίς να πάω σε μάστορα..? Τουλάχιστον κάποιος να δει και να μου πει, όταν τραβάμε το μοχλό για να ανοίξουμε το καπό (Το εμπρός) το άγκιστρο που πιάνει το καπό φεύγει αριστερά (όπως το κοιτάμε όταν είμαστε μπροστά στο καπό) η δεξιά...(Προσοχή το άγκιστρο αυτό που είναι η συνέχεια τις ντίζας που πιάνει,ασφαλίζει το καπό όχι το δευτερεύον)
  2. Καλησπέρα έχω polo 9n του 2003 ξέρει κάποιος αν στην ευθυγράμμιση το κάμπερ πέρνει ρύθμιση? το κάστερ ξέρω ρυθμίζεται
  3. Πως ξεκουμπώνω-βγάζω το φις από τα μπροστά φανάρια ώστε να τα βγάλω, προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να το ξεκουμπώσω..ξέρει κάποιος..? έχει μια οπή τι πρέπει να κάνω..δεξιά, αριστερά, να πατήσω με το κατσαβίδι ? τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα..
  4. pnts1

    Cun-Bus

    Σου είναι εύκολο κάποιο τηλέφωνο τους?(τα δύο αδέρφια, αγια λαύρας) γιατί είμαι λίγο μακριά και δεν έχω σχετικούς ηλεκτ/ους κοντά μου και με ενα τηλ.μαζί τους θα ληθεί το θέμα,έχει προχωρήσει το όλο ζήτημα απλά μένουν μια δυο λεπτομέριες για ηλεκ/ογους ειδικών με το θέμα. Σας ευχαριστώ
  5. pnts1

    Cun-Bus

    Εγώ έχω περάσει ένα mama RCD200 από 9n3 και το έβαλε ο μάστορας χωρίς αντάπτορα (δεν είχε) απλά εβγαλε καλοδιάκια απο τισ δυο φίσες και τα έβαλε στην φίσα ( που ειχα πάρει απο το 9n3)του RCD200 με αποτέλεσμα όταν κλείνω τον διακόπτη να μην κλείνη το rcd200 αλλα να κλείνη αυτόνομα, σε ερώτηση σε 3ο ειδικό πήρα απάντηση δεν έχεις CAN-BUS,σε ερώτηση στη VW που αγοράστηκε μου λεει έχεις,οπότε στη πρότερη κατάσταση και με ένα αντάπτορα θα κλείνη με το κλειδί έτσει είναι? η μήπως γίνεται να συνδεθεί το CAN BUS του polo μου στο CAN BUS στη φίσα του RCD200, απλά απ'οτι κατάλαβα οι ειδικοί(μαστορες) δεν γνωρίζουν ποιό είναι το CAN BUS του polo, υπάρχει κάποιος τρόπος? χρώμα που το κάνει ξεχοριστώ, στο RCD200 (9n3) μοντέλου του 2007 είναι δυο λεπτα καλόδια δίχρωμα κόκκινο άσπρο, στο 9n του 2003 ?
  6. pnts1

    Cun-Bus

    Μπορείτε να μου πείτε αν το polo 9n μοντ.2003 που έχω έχει CUN-BUS και αν ναι η οχι πως μπορω να το καταλάβω?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.