Jump to content

okialos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About okialos

Other Info

  • Car Type
    Jetta

okialos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να σας πω: Προσανατολίστηκα στο Golf (χωρίς βέβαια να τα οδηγήσω), λόγω ιπποδύναμης κινητήρα καθαρά (το πόδι μου είναι λίγο βαρύ.. ) Σε ότι αφορά τους χώρους, ε, κάπως θα βολευόμαστε! Το νέο δίλλημα όμως που μου τέθηκε είναι σε σχέση με το κιβώτιο! Διαβάζω πως το DSG είναι κάπως παθητικό. Θα ήταν προτιμότερο να πάω προς τη σιγουριά του μηχανικού σασμάν; Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε σε ότι αφορά τη συμπεριφορά, στο πόσο γρήγορα γίνονται οι άλλαγες συγκριτικά με το απλό, στο πόσο γρήγορα μπορείς να εξοικειωθείς με το DSG στη γρήγορη οδήγηση κλπ, τι γίνεται; Ευχαριστώ. ΥΓ. Το leasing προβλέπει το προηγούμενο passat.
  2. Ναι, δίκιο έχεις σχετικά με τα leasing.. απλά έλεγα μήπως μπορεί να μείνει κρυφό...
  3. Ωωωω, σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!! Αρχίζει σιγά-σιγά και ξεδιαλύνεται η προτίμησή μου στο golf!!!!
  4. Καλησπέρα σε όλους σας! Λέγομαι Νίκος και ψάχνοντας, βρήκα την ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σας. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και για τις χρήσιμες πληροφορίες που παρέχετε. Δουλεύω σε εταιρεία και έχω ένα Jetta με 140ps. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, διότι το αυτοκίνητο πετάει! Επειδή όμως είναι με leasing σε λίγο καιρό θα το αλλάξω. Αυτή τη φορά ωστόσο έχω δύο άλλες επιλογές να πάρω: Το golf 1400tsi με 160ps και dsg7 σαζμάν (yessss!) ή το passat 1400tsi με 122ps. Από τη μία έχουμε ένα πυραυλάκι με καλά γκάζια χωρίς όμως μεγάλο πορτ μπαγκάζ (καθότι έχω οικογένεια και τ' αμάξι το φορτώνω γενικώς) κι απ' την άλλη ένα μεγάλο άνετο αμάξι αισθητά πιό αδύναμό που επειδή τα γκάζια μου αρέσουν, πιθανόν και να με εκνευρίζει! Μεγάλο δίλημμα απ' ότι καταλαβαίνετε κι εδώ βρίσκεται και η ερώτησή μου: Εάν πάρω το passat, υπάρχει κάποια αξιόπιστη βελτίωση που μπορώ να του κάνω, που από 122 μπορεί να πάει στα 180 - 190ps πχ; Έχετε υπόψη σας εάν είναι εφικτό και πόσο περίπου μπορεί να στοιχίσει; Σας ευχαριστώ πολύ. Εκπέμπω s.o.s.!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.