Jump to content

nmar

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About nmar

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nmar's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα συνεχίσω την έρευνα και θα ενημερώσω για το τι έχω βρει.
  2. Καλησπέρα σας, Αυτό το διάστημα ψάχνω για ελαστικά για το polo μου. Είναι 1.2 TSI με τις εργαστασιακές ζάντες με τα τάσια. Αυτή τη στιγμή φοράει τα εργοστασιακά Hankook 185/60/15 (από τα οποία δεν έχω και ιδιαίτερο παράπονο). Κάνω πολλά χιλιόμετρα με τα περισσότερα να είναι στην Αττική οδό και γενικά το πάω πολύ στρωτά (ας όψεται η τιμή της βενζίνης). Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ and64 για την απάντησή σου θα το σκεφτώ πολύ αυτό που μου είπες αλλά μάλλον με κόβω να αποφασίσω επιτόπου στο μαγαζί.
  4. Γεια σε όλη την παρέα Επειδή θέλω και εγώ να βάλω μεμβράνες στο polo μου διάβασα ότι υπάρχει στο forum για μεμβράνες αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Γενικά τις θέλω για να κόψω την φλόγα του ήλιου και όχι για αισθητική αναβάθμιση. Είμαι ανάμεσα σε 3Μ και LLumar. Για 3M κοιτάω την CS-50. Έχει βάλει κανένας CS-50? Τη φλόγα του ήλιου την κόβει? Ή πρέπει απαραίτητα να πάω σε CS-35. Για τις LLumar σκέφτομαι τις titanium. Τι αποτέλεσμα έχουν με τον ήλιο? Για ρίξτε μια ματιά εδώ ξαναβγήκε προσφορά για 3M http://www.goldendeals.gr/deals/89euros-3m-ssl-color-stable?utm_source=SendGrid&utm_medium=email&utm_campaign=website
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.