Jump to content

darede

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darede

  1. darede

    Dsg

    Τι εννοεις, οτι αυτο ειναι φυσιολογικο; Τραγικο δεν ειναι,αλλα σου δημιουργει δευτερες σκεψεις. Τουλαχιστον για μενα
  2. darede

    Dsg

    Κοιτα αυτο για να καταλαβεις. http://www.youtube.com/watch?v=vijhXTB00js&feature=related
  3. darede

    Dsg

    Ναι εαν τα πιεσεις, μπαινουν μεσα. Δεν ξερω πως αλλιως να το πω αλλα μαλον εχεις δικιο. Πρεπει να ειναι απο πολυεστερικα υλικα. Παντως αυτο με χαλαει καπως.
  4. darede

    Dsg

    Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες και τις γνωμες σας για τον εξοπλισμο. Στο μονο που θα διαφωνησω και μαλιστα εντονως ειναι η οροφη, γιατι εχω δυστυχως ασχημες εμπειριες με αυτην που εχω στο παλαιο μου αυτοκινητο.Τελικα βρηκα αυτοκινητο με DSG και θα παω να το δω απο εβδομαδα αλλα οχι σε passat. Αληθεια ποσο διαρκει περιπου ενα test drive; Γιατι μου ειναι αγνωστη αυτη η διαδικασια. Τωρα οσον αφορα την τιμη δεν προκειται οπως ειπα να ξεπερασει τις 28000, αλλα μην ξεχνατε οτι μιλαμε για το variant και οχι για το sedan. Μια ερωτηση μονο και μην πεσετε να με φατε, αλλα οταν το ειδα το αυτοκινητο μου φανηκαν τα μπροστινα φτερα να παιζουν (κουνιουνται). Ειναι κατι που με ανησυχει πολυ.
  5. darede

    Dsg

    Σε ευχαριστω για την συμβουλη, και οντως εχεις δικιο οτι ξεφευγει η τιμη. Δεν σκεφτομαι να δωσω παραπανω απο 28 χιλιαδες και αναλογως του τι εκπτωση θα μου κανουν θα κοπει οτι περισευει. Αληθεια, γνωριζει κανεις που μπορω να βρω αυτοκινητο με DSG, γιατι σε 3 που τηλεφωνησα μου ειπαν οτι δεν εχουν;
  6. darede

    Dsg

    Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας, μιας και εγω ειμαι στην διαδικασια να αγορασω το νεο vw passat 1.4 με DSG. Μολις γυρισα απο ενα test drive και ομολογω οτι εχω μεινει πολυ εντυπωσιασμενος αν και ηταν μικρη η βολτα. Δεν πειραζει μιας που θα το ξαναδω γιατι δεν ειχε αυτοκινητο με dsg να μου δειξει. Η επιλογη του κιβωτιου ειναι μονοδρομος για χαμηλους ρυπους στο variant, αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι το εαν θα ηταν συνετη επιλογη αφου δεν εχω ξαναοδηγησει αυτοματο; Το αυτοκινητο στην Highline εκδοση και με KESSY,αναδιπλουμενους καθρεπτες, Park assist- Rear assist,light assist, cruise comtrol,bi-xenon με συστημα φωτισμου των στροφων, πολυλειτουργικο τιμονι με paddles και πισω αναρτηση με στοθεροποιηση υψους, μου το εδωσε με 32 χιλιαρικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.