Jump to content

tomjosef

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomjosef

  1. να 'σαι καλά. θα το παρακολουθησω και θα ενημερώσω
  2. βοηθεια στην ορολογια, ΜΑΦ;
  3. Ετσι δείχνει μέχρι τώρα. το μόνο που με ανησυχεί είναι η τυχόν μεγαλύτερη κατανάλωση που νιώθω να έχει. θα το παρακολουθήσω όμως και θα ενημερώσω αντίστοιχα.
  4. Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Η ιστορία έχει ως εξής, σε ταξίδι επιστροφής από Αλεξανδρούπολη για Καβάλα εντελώς ξαφνικά και ενώ ο δείκτης θερμοκρασίας ήταν φυσιολογικός στους 90 βαθμούς, μου ανέβασε την θερμοκρασία τέρμα και το αυτοκίνητο πλέον δεν τραβούσε και έσβησε. Αφού πρόσθεσα νερό προσπάθησα να το βάλω μπροστά μάταια αφού η μηχανή πλέον ήταν κατεστραμμένη, δεν είχε καθόλου υποπίεση, μου είπε ο μάστορας της οδικής. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι αποφάσισα να αλλάξω κινητήρα με ένα ίδιο (800,00 € κινητήρας,περαστικά, κολάρα, ιμάντες, φίλτρα κ.α.). Μέχρι τώρα τα προβλήματα που μου έβγαλε ήταν ο μετρητής στροφών ο οποίος δεν είχε αντικατασταθεί με αποτέλεσμα φεύγοντας από το συνεργείο που το παρέλαβα σε 10 Km να μου σβήσει, και η υπερχείλιση των νερών του ψυγείου. Χθες πήγα και άλλαξα το καπάκι του δοχείου πλήρωσης το οποίο είχε λιώσει από την προηγούμενη βλάβη, με αποτέλεσμα να μην είναι κλειστό το κύκλωμα του νερού, και μέχρι τώρα δεν έχω άλλο πρόβλημα. Το συνεργείο είναι έμπιστο και συνεργάζομαι 10 χρόνια τώρα μαζί του και θεωρώ ότι δεν μου λέει χαζομάρες σε σχέση με την κατάσταση της μηχανής την οποία και βρήκε αυτός με την προϋπόθεση αντικατάστασης της σε περίπτωση βλάβης. Σταυρώνω τα δάχτυλα διότι και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις που με άφησε το αυτοκίνητο είχα και τα παιδιά μου μαζί και δεν θα ήθελα άλλη ταλαιπωρία γι' αυτά.
  5. ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ. ΤΑ ΝΕΡΑ ΦΟΥΣΚΟΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣTA FORUM. ΕΧΩ ΕΝΑ PASSAT ΤΟΥ 96 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ. ΕΧΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΥΣΚΟΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.