Jump to content

dim.gti

Members
  • Posts

    493
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by dim.gti

  1. ηταν σιγουρα GTI? ειχε GTI logo πισω? ειχε μαυρα σηματα και μαυρες 17αρες?

    δεν θυμαμαι για τα σηματακια.ηταν σιγουρα λοοκ με μαυρες 17αρες gti μαυρα σηματα και αλλαγμενο τελικο με μεγαλυτερες μπουκες.

    πηγαιναμε μαζι απο ενα υψος μετα τη γλυφαδα μεχρι το ελληνικο περιπου

    εγω με ασπρο πολο  γτι αρκετα αλλαγμενο

  2. φυσιολογικα ολα και οτι δεν ειναι και καμια ποσοτητα τρελη

    πριν λιγες μερες αλλαξα και γω αυτα τα δευτερα σωληνακια που λενε και τα παιδια απο πανω αλλα δεν ειδα τι και πως

  3. Δεν ξέρω ακόμη σίγουρα.

    Εννοούσα πάντως ιδιαίτερα για το πεντάλ του φρένου, που γίνεται πιο "ευαίσθητο" στο πάτημα.

    Είναι θέμα συνήθειας ή όποιος μπαίνει στο αμάξι θα του φεύγουν τα σφραγίσματα με το παραμικρό;

    ειναι μια πολυ καλη μοντα γιατι εχεις καλυτερη αισθηση.αλλα οχι καλυτερο φρεναρισμα.καντο αξιζει.εγω φοραω εξαπιστονα και δε μου βγαινουν τα ματια εξω φαντασου

  4. Αγαπητοί φίλοι μην ανησυχείτε δεν εξαφανίστηκα..!!! Απλά όπως σας είχα πει θα σας γράφω κάθε 1000 χιλ. τα οποία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τα κάνεις λόγω κρίσης (ακριβής βενζίνης) και τα λοιπά! Για όσους δεν ξέρουν για τον εφιάλτη που πέρασα διαβάστε εδώ:

    http://www.vwclub.gr...showtopic=52407

    Παραπάνω εξηγώ τους λόγους που συμβαίνει η όλη ιστορία και φοβάμαι ότι όλο και πιο πολύ επιβεβαιώνομαι!

    Επίσης πλέον έχω κάνει 7000 χιλ. με τα aftermarket ελατήρια και πάλι δεν έχει κάψει σταγόνα.....(χθεσινή μέτρηση)

    Δεν μπορώ να θυμηθώ επίσης πόσες φορές έχω κανονίσει συνάντηση στην Αθήνα (όποτε κατεβαίνω) και κάθε φορά είμαστε μόνο τρία άτομα (εγώ, dimgti, giorgiopap)!!! Θα κατέβω πάλι το Σάββατο που έρχεται για 8 μέρες ... Όποιος νιώθει μέσα του το αίσθημα της συλλογικότητας ας επικοινωνήσει μαζί μου για να βρεθούμε το συζητήσουμε όλοι μαζί από κοντά και όχι μέσα από ένα άψυχο forum... Εχω λύσει το πρόβλημά μου αλλά έχω την διάθεση να βοηθησω και τους υπόλοιπους! ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!! =@ =@ =@ =@

    παρε με τηλεφωνο εγω αθηνα θα μαι δε θα φυγω..και οποιος θελει ας ερθει να μοιραστουμε το προβλημα μας και να μιλησουμε σαν ανθρωποι και οχι μεσα απο ενα forum.

    και οσο αφορα τη προοδο μου με το νεο κινητηρα,οπως εχω πει και πιο πισω,σε 4800χλμ συμπληρωσα γυρω στα 800μλ λαδι.οταν κανω αλλα 1000 θα σας ξαναπω.

  5. το χω και γιωργο και ειναι ακρως σπαστικο.στο χα πει και πιο παλια..αμα λυσω μονος μου θολο πισω για να χω προσβαση στη μπουκαλα τι ακριβως να κανω να σταματησει αυτο το πραμα τσικι τσικι μες στο αυτι μου!

    αυτο που λες ειναι σαν ενα τετραγωνο που απ τη μια ειναι σαν αφρολεξ και απ την αλλη αυτοκολλητο?

    το χω πισω δεξια εγω

  6. Δεν ειπα μαυρο καπνο. Ειπα οτι βγαζει καπνο οταν ξεκιναω απο σταση (εφοσον εχει ζεσταθει) με ελαφρα αποτομο γκαζι. Συν καπνα στις εξατμισεις. Σημαδια (οπως και πριν) καυσης λαδιου. Μου ειπανε για μετρηση στα 1000. Για το μετα σιγα μη μου πουν απο τωρα. Ασε τους βαρεθηκα

    κοιτα τα λαδια σου απ τη βεργα και ασε την εξατμιση δεν εχει να λεει τιποτα.

    και η μαυριλα μερικες φορες καλο ειναι.δειχνει οτι ειναι μπουκωμενο το αμαξι.και τα αμαξια μας με το dsg μπουκωνουν πολυ ευκολα μες στη πολυ που λειτουργουν ολη την ωρα σε πολυ χαμηλες στροφες εχοντας το στο D :sorry:

    το προβλημα ειναι τα ασπρα συννεφακια καπνου απο την εξατμιση.αυτο ειναι λαδι που εχει περασει κ εχει καει.αυτο ναι ειναι προβλημα!

  7. Καλησπέρα μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο λάστιχο και μένα για το vrs αλλά σχετικά οικονομικό αλλά και αξιόπιστο όσο γίνετε πρέπει να αλλαχτούν μου παν στην εταιρεία έχουν σκιστεί από μέσα. Ψάχνοντας πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά βοηθήθηκα. Αυτά που μου πρωτινέ φίλος είναι

    pirelli zero nero

    bridgestone potenza re050a

    bridgestone potenza re002

    goodyear assymetric 2

    yokohama S drive

    βγαίνουν κοντά στα 600 έλεγα μήπως βρω κάτι φθηνότερο επίσης μου προτείνει να πάω σε 215/40/17 το δικό μου φοράει 205/40/17.

    αρκετοι κατοχοι vrs στο εξωτερικο εχουν δει διαφορα προς το καλυτερο πηγαινοντας σε 215 στο εξωτερικο

  8. Aυτά τa άτιμa τa DS3 πάνε aρκετά κaλά κaι έχουν πολύ κaλή κλιμάκωση κιbωτίου.Άξιος συνεχιστής των VTS λένε οι κάτοχοι των citroen,δεν θa συμφωνήσω μaζί τους πάντως.Φοράνε το ίδιο τούρμπο με τa peugeot 207 rc κaι gt κaι bελτιώνοντaι aκριbώς με τον ίδιο τρόπο.Έχουμε ένaν πιτσιρικά με ένa bελτιωμένο που aπό ότι ισχυρίζετaι φτάνει στa 240 άλογa.Aκόμa κaι ''μaμά'' πάντως είνaι πολύ δύσκολος aντίπaλος γιa τa 1.4 twincharged.Tώρa aν είσaι bελτιωμένος κaι aυτό ''μaμά' μην πaτήσεις γιaτί θa κάψεις άδικa bενζίνη.Έτσι γιa την ιστορίa έχει bγει κaι DS3-R στa 200 άλογa aλλά δυστυχώς στο Ελλaδιστάν δεν πρόκειτaι νa κυκλοφορήσει,πaρόλa aυτά aκούγετaι ότι θa κυκλοφορήσει το DS4-R στa 1600 με 256 άλογa.

    Aς γράψω κaι 2 χθεσινές κοντρούλες μιaς κaι τώρa τελευτaίa το έχω γονaτίσει το έρμο το κουbaδάκι μου ή μάλλον το κουbaδάκι του aδερφού μου.Bάζω 50 ευρώ v power racing κaι ξεκινάω χaλaρή bολτίτσa στη Θεσσaλονίκη.Στa 10 λεπτά πετυχaίνω peugeot 106 με aρκετά θορυbώδη εξάτμιση.Έρχετaι κaι στέκετaι aπό πίσω μου στο φaνάρι.Aυτή τη φορά μπaίνει το dsg στο manual κaι κρaτάω την δευτέρa με 4500 στροφές.Πaτάω κaι στην 4η κaι 148 km/h το peugeot είχε μείνει πίσω aρκετά.Στο φaνάρι μου είπε ότι είνaι μaμά 120 άλογa.Ξέχaσε νa aνaφέρει την εξάτμιση κaι κάποιa άλλa πράγμaτa,aλλά οκ δεν πειράζει aγaπάμε τa μικρά γaλλάκιa που μετά aπό τόσa χρόνιa δίνουν πόνο aκόμa.Πιο μετά πήγaμε κaι μιa aπό δευτέρες χaμηλά,δυστυχώς δεν άκουσa κaλά κaι είχa 3η με 2500 στροφές.Κλaσικό kick down aπό το dsg οπότε στa 100 μέτρa που προλάbaμε κaι πήγaμε ήμaστaν μaζί.Μετά κοίτaξa το πυρόμετρο στο scangauge κaι επειδή ήτaν aπaγορευμένη η ένδειξη δεν πάτησa κaι 3η φορά.

    Στην επιστροφή πετυχaίνω ένa κaτάμaυρο peugeot 207 rc με πινaκίδες Φλώρινaς.Aπό στάση μου λέει roll δευτέρες του λέω.Τελικά συμφωνήσaμε ρολaριστές πρώτες.Ξεκινάμε με το dsg πάλι στο manual κaι ενώ aλλάζω όλες τις τaχύτητες μέχρι την 3η aπό τa paddles ξaφνικά το κιbώτιο πaίρνει πρωτοbουλίa κaι μου aλλάζει aπο 3η σε 4η μόνο του στις 4800 στροφές.Η 4η κρεμάει κaι το rc μέχρι τa 165 μου κάνει 1,5 aυτοκίνητο.Συνεννοούμaστε νa πάμε άλλη μίa κaι aυτή τη φορά bάζω ''S'' Οι aλλaγές είνaι...''κρέμa'' στις 6200 περίπου κaι στa 178 που στaμάτησa ήμουν 2-3 aυτοκίνητa μπροστά.Στaμaτήσaμε κaι τa είπaμε λίγο με το πaιδί.Είχε φιλτράκι κaι εξάτμιση κaι aνabaθμισμένο i/c σκεφτότaν σοbaρά νa πάρει ένa ιμπιζάκι κaι πρέπει νa με ρώτησε 3-4 φορές aν κaίει λάδι.χaχaχa!Ντaράκουλο έπaθa ότaν πηγaίνοντaς σπίτι διaπίστωσa ότιέχουν φύγει 2 γρaμμούλες aπό τον μετρητή κaυσίμου κaι ότι το aμάξι όσο το άφηνa νa κρυώσει baρούσε κaνονικές...''κaστaνιέτες''.Μπορείτε νa φaντaστείτε τώρa πόσο 100άρa ήτaν η bενζίνη που έbaλa.Aθάνaτο Ελλaδιστάν

    1ον τa 207 gt κaι rc εχουν διaφορετικες τουρμπινες

    2ον το scangauge δε διabaζει κaυσaεριa στa δικa μaς

    3ον πρεπει νa πηγaινει κaλa το fr σου

  9. εμένα την Πέμπτη θα είναι έτοιμο με αλλαγή μηχανής δίσκου και τούρμπο. Τελικά ρε παιδία οι καινούργιες μηχανές τι λένε από δύναμη και λάδι?

    μοτερ δισκος τουρμπινα?πες τους να στο βαψουν κιολας και θα ναι καινουριο :p

    αληθεια τουρμπινα για ποιο λογο αν επιτρεπεται?

  10. εχω βαλε εγω την OEM shark fin του πολο του δικου μας δηλαδη αυτη που ερχονται οσα εχουν navi.

    δουλεια 20 λεπτων.

    με την ιδια κεραια ερχοντουσαν κα μερικα golf 5 gti.το μονο που αλλαζει ειναι ο κωδικος ανταλλακτικου..

    και πραγματικα ακομα και η μαμα κεραια η απλη ειναι διακοσμητικη.ακομα και αν ξεσυνδεσεις τη φυσα το ραδιο πιανει κανονικα..

  11. Μπράβο μπράβο :clapping: :clapping: :clapping: φίλε μου τέτοια θέλω να ακούω οπότε σου λέω καλορίζικο. Μια ερώτηση μόνο τα λάδια πώς τα βλέπεις σε σχέση με πριν μαυρίζουν το ίδιο γρήγορα ;

    οχι τα λαδια ειναι στο χρωμα που θα πρεπε να ναι.ευχαριστω για τα καλοριζικα και ευχομαι σε ολους να εχουν το ιδιο τελος. :give_rose:

    Το στρώσιμο γίνεται στο S?

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει στο D αυτό που περιγράφεται εδώ http://www.mototuneu..._in_secrets.htm

    Tsoliιa το στρωσες εσύ?

    πολυ απλα δε θα χρησιμοποιεις το αμαξι στο D.εγω το πηγαινω μονο manual κ εχω βρει κ γω την υγεια μου αλλα και το αμαξι το ιδιο :yes:

    Όταν λες με μισόγκαζα τι εννοείς; Πρέπει δλδ στην αρχή να το τρώει το σκισιματάκι του;

    ναι πρεπει να φαει το σκισιματακι του για να εξαλειψεις τις πιθανοτητες να μη πατησουν τα ελατηρια παλι.

    στα πρωτα 200χλμ φαντασου το φτασα και 5500σαλ αλλα οχι με φουλ γκαζι.με μισο

    και μετα μεχρι 3000σαλ μεχρι τα 500χλμ-4000σαλ μεχρι τα 1000λχμ-κ μετα 3/4 γκαζιου εως και 6000σαλ μεχρι τα 1500χλμ οπου βαρεσα και το πρωτο κοφτη 3ης-4ης -5ης.

    Ωραίος Μήτσο αντε να ξενοιάσετε και εσείς!!

    thank you γιωργο :thumbsu:

  12. εχω 2000λχμ με το καινουριο μοτερ.εκανα καλο στρωσιμο μεχρι τα 1500 δηλαδη οπως εχω ξαναγραψει του τα δινα με μισογκαζα να γεμιζει.

    απο τα 1500 κ περα εχει πεσει σκισιμο..

    το αμαξι δεν εχει καψει σταγονα.οχι ντουμανια δε βγαζει πισω αλλα η εξατμιση ειναι και πεντακαθαρη..με το παλιο μοτερ,το πλενα και εκανα 20χλμ κ ηδη ηταν καταμαυρη.

    φτου φτου φτου

  13. δε μπορεις να το κανεις αυτο με τις δημοσιευσεις πιστεψε με..

    το χουνε σκεφτει πολλοι πριν απο σενα και απ το καθενα μας.

    η γνωμη μου ειναι να κοιταξεις να καταφερεις να αλλαξεις μοτερ.ολα τα αλλα ειναι μπακαλικα με τα σωληνακια και τις παπαριες.

    και η αλλη λυση ειναι να το δωσεις και να τελιωνεις

  14. φιλε το λαμπακι εχει αναψει και σε μενα στο 1,2λτ.

    αλλα δεν ειναι αυτο το point μη τρελενεσαι.

    ψαξτο με τον αντιπροσωπο που πηγαινεις το αμαξι γιατι αποτι λες ειναι ζωαδια..

    εμενα μολις μου καψε 1λτ μετα τα σωληνακια την ιδια μερα με πηραν και μου παν το μοτερ σου παραγγελθηκε και σε 3 μερες θα ναι εδω φερε το αμαξι.

    τι αλλες 2 μετρησεις και μαλακιες σου τσαμπουνανε?βαλε μια φωνη εκει μεσα και θα δεις πως θα ρθει το μοτερ..με αεροπλανο!

    δυστυχως ετσι λειτουργουμε στο ελλαδα γιατι ειμαστε ΖΩΑ.αν δε κανεις φασαρια δε θα παρεις ποτε αυτο που πρεπει να παρεις..

    και οσο για το καταλυτη και το Λ το μοντελο συμπληρωσε τωρα 2 χρονια κυκλοφοριας..αρα δεν υπαρχουν και πολλα GTI με πανω απο 70-80000χλμ για να βγουν τα προβληματα τετοιου τυπου..ειναι ακομα νωρις..

    απλα κυνηγα τους.καλη επιτυχια

  15. 2000 χλμ. Δεν έχει κάψει τίποτα.

    δημ.gti περιμένουμε νέα κι από εσένα...

    ειμαι στα 1200χλμ περιπου και το αμαξι ειναι ετσι οπως θα πρεπε να ναι.

    γεματο λαδι 8)

    και δε το οδηγαω συντηρητικα αλλα με πολλα γεμισματα κ πλεον μεχρι κ τισ 6000στρ 2ας-3ης-4ης χωρις ομως ακομα με 100% γκαζι αλλα με περιπου 3/4

    μακαρι να πανε ολα οπως δειχνουν παιδια

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.