Jump to content

paraxarakths

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by paraxarakths

  1. Ξεχνάνε κάποιοι φίλοι εδώ μέσα ότι αυτό που μας χωρίζει δεν είναι στην ουσία ότι εγώ υποστηρίζω Α στην στιγμή που όλοι υποστηρίζουν Β. Η ουσία είναι ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνειδητοποιήσω ότι η αλήθεια είναι Α ενώ οι υπόλοιποι όντας κάτοχοι απλά βολεύονται στην σκέψη ότι το αμάξι τους ίσως είναι πιο αλογάτο απ'ότι τα λεφτά τους μπορούν ν αγοράσουν (δεν θα έβαζα τα χρήματα στην μέση αλλά ο μεγιστάνας μπέκμαν ζει σε μια δικιά του πραγματικότητα όπου μόνο αυτός έχει μοχθήσει για να αγοράσει ένα φοβερό αυτοκίνητο βελινεκούς VW. Και θυμίζε πως κ εγώ VW βολτάρω και το γουστάρω όπως είναι κι όχι όπως θα θελα να είναι). Να πληροφορήσω τον φίλο παραπάνω πως σε κανονισμένα πατήματα η polara στέκεται στα ίσα με αμάξια ίσης ιπποδύναμης. Έχοντας όμως δει ανοίγματα πχ με clio gt ή ds3 120 μπορώ να πω με σιγουριά πως η συγκεκριμένη πολιτική που όπως αναφέρεις διάλεξε να ακολουθήσει η vw μάλλον αποτυχημένη πρέπει να χαρακτηριστεί. Εν πάση περιπτώσει, όπως προείπα όλοι μας έχουμε από μια άποψη (κωλοτρυπίδα style). Ελπίζω λοιπόν ο φίλος μπέκμαν, όταν ο άνθρωπος πάρει άδεια απ τα καράβια και καταφέρει να κάνει κανά ανοιγματάκι με το 130 polaκι του, να μην πέσει απότομα απ τα σύννεφα αντικρίζοντας τα κωλοφάναρα μιας 135 mito πχ ή ενός clio gt. Αν και αμφιβάλω πως και να έτρωγε θα γραφόταν κάτι ανάλογο. Ας πιούμε λοιπόν στην πρόβλεψη μου για 170 άλογα στο dyno μόλις βάλει και πρόγραμμα (με μαμά turbo) και για τα επικά τσάγια που θα ρίχνει σε ότι abarth κυκλοφορεί! Viva!!
  2. Πόσο ακραία εκφράστηκα πια? Τόσο εύθικτοι είστε τελοσπάντων? Χρειάζεται δηλαδή να έχω κάποιο πτυχίο για να νιώσω πως εφόσον ο κατασκευαστής δηλώνει x άλογα σε ένα από τα μοντέλα του δεν γίνεται να έρχεται στον αγοραστή με x+25%? Είναι παράλογο!Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και άντε συνέβαινε. Ο κατασκευαστής ποιον ακριβώς λόγο έχει να το κρατήσει κρυφό απ το κοινό? Σαμποτάζ στις δικές του πωλήσεις κάνει? Στα αυστηρά δυναμόμετρα της προκοπής οι αποκλίσεις είναι της τάξεως του 5 με 10% αλλά κλασικά μερικοί είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν οποιονδήποτε αρκεί να τους φουσκώσει το νούμερο(για να μην πως για άλλους που τα υπολογίζουν μπακαλίστικα με το μυαλό τους). Με λίγα λόγια πιστεύουμε ότι μας βολεύει. Θα σου παρέθετα link του rri να συγκρίσεις τις μετρήσεις τους (αν και πιστεύω τις έχεις δει) σε σχέση με τα σουπερ ντουπερ δυναμόμετρα της γυτονιάς αλλά βαράει διάλυση τον τελευταίο καιρό και δεν ανοίγει. Και για τελευταία φορά, δεν τα γράφω για να την μπω σε κανέναν. Ούτε φυσικά και λογοκρίνω. Μου λες "Α" σου λέω "όχι μαν είναι Β γιατί Α δεν στέκει με τίποτα". Ούτε είπα σε κανέναν να μην μιλάει ούτε αγνόησα κάποιον σαν να ναι κανάς βλάκας.
  3. Έλα αγάπη μου τώρα που σε θήξανε οι τρόποι μου. Αν πήγαινα με τα νερά σου θα ταν όλα μέλι γάλα και γαμησέ τα όλα τ'άλλα.΄ Με γεια σου με χαρά σου να σαι και ναφτικός και ψαράς και ξυλοκόπος και ότι γουστάρεις. Τι πάει να πει αυτό? Ότι τα δούλεψες τα λεφτά σου πιο πολύ απ τα δικά μας ή ότι έχεις δίκιο σ αυτά που λες? Αλήθεια ποιες είναι αυτές οι προυποθέσεις που πρέπει να τηρεί το εργοστασιακό μοτέρ και αποκρύπτεται 15%-20% της ιπποδύναμη? Για ρώτα τον ξαδερφό σου να μας δώσει τα φώτα του. Δεν πειράζει μπορεί πια να μην μ αγαπάς και να μην είμαστε φίλοι αλλά τουλάχιστον τώρα κέρδισα τον τίτλο του "μεγάλου". Όσο για τις βελτειώσεις που κάνεις στ αμάξι σου, στο γραψα και πιο πάνω. Δεν πα να βάλεις και intercooler σφυριλατιμένο μεσάνυχτα απο καλικάτζαρους στους πρόποδες του βεζούβιου? Χέστικα. Δικό σου είναι, βάλτο φωτιά και κάψτο. Επειδή όμως διαβάζει κόσμος που ανήκει στον εν δυνάμη αγοραστικό κοινό, καλό θα ήταν να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε, για να μπορέσει κι αυτός που διαβάζει να αγοράσει χτίζοντας την επιλογή του σε σωστά μεγέθη-κριτήρια!
  4. Απ αυτά που έγραψα δηλαδή κατάλαβες πως είμαι κατά της βελτίωσης? Ίσα, ίσα που έχω δει στην πράξη την χαωτική διαφορά που αποκτά στις επιδώσεις του ένα προγραμματισμένο αυτοκίνητο από ένα στοκ. Αυτό που λέω αλλά δεν καταλαβαίνεις είναι πως αφενός είναι αδικαιολόγητη και εξωπραγματική μια απόκλιση(σε μέτρηση ενός εργοστασιακής μορφής μοτέρ) της τάξεως του 30%(την στιγμή που ένα 10% ίσως είναι και αναμενόμενο) απ την ιπποδύναμη που δηλώνει ο κατασκευαστής (στην περίπτωση του polo βέβαια επιβεβαιώνεται και στην πράξη αφού πάει κόπια από στάση me twingo gt(το 1.2 tce). Και να το έχω δει live). Αφετέρου πως δεν είναι δυνατόν να δει κανείς τα νούμερα που προσδοκά ο δημιουργός του θέματος με τις αλλαγές που έχει υπόψιν του(cooler και άσπρη κορδέλα στην κεραία). Ελπίζω αυτή την φορά να έγινα κατανοητός.
  5. Φίλε μου μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις. Ότι νούμερο θες μπορείς να δεις σ αυτά τα δυναμόμετρα. Προσωπικά δεν θα έσκαγα λεφτά να πάω να το μετρήσω αφού όπως φαίνεται τα αποτελέσματα που δίνουν έχουν τόση ακρίβεια όση θα είχε και η πρόβλεψη μιας καφετζούς. Φίλε μπέκμαν, μπορείς να πάρεις το σχόλιο μου όπως θέλεις. Μπορείς να γυρνάς και να νομίζεις πως έχεις 200 άλογα. Μπορείς να περνάς gti και να νομίζεις πως άνοιγε μαζί σου. Εγώ πήρα golf 160 και ξέρω πως είναι 160. Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, μπορεί αύριο να μου την βιδώσει και να πάω ν αλλάξω μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και τάπα βενζίνης και να λέω πως είμαι πάνω κάτω 198,681119 άλογα. Συγνώμη λοιπόν που σου χαλάω το όνειρο(βασικά ούτε καν. Στο χέρι σου είναι αν θα χαλάσει ή όχι). Και συγνώμη αν κατάλαβες πως όσα έγραψα τα έγραψα έχοντας κάτι να ζηλέψω. Με γεια σου με χαρά σου να κάνεις ότι θες στ αμάξι σου και να το γουστάρεις. Άντε και με φτερά στο μέλλον! Φιλικά, ο φιλικός σου φίλτατος φιλαράκος!
  6. Φιλικο μου φιλαράκι ένα πράγμα θα σου πω και σε παρακαλω να το παρεις οσο πιο φιλικα γινεται φιλαρακι μου! Φιλε μου και ποιος δεν θα θελε να χει εναν φιλικο παπατζα θειο, να του φουσκωνει τα μυαλα με αερα. Αν όντως το αμάξι βγάζει 125 άλογα μαμά να το πεις και στην vw να το βάλει στους καταλόγους αλλά και στα θύματα που παίρνουν 1.4τσι 122 αλόγατα. Αλλά ξέχασα αυτά βγάζουν 140. Στον μάγκιόρο που θα μου πετάξει την γνωστή μεγαλοπαπαριά του απελπισμένου για αερτζίδικα άλογα ελληνάκου περί φορολογίας των ίππων στην γερμανία θα του απαντίσω ΦΙΛΙΚΑ (γιατί είναι και φιλικό μου φιλαράκι)να κοιτάξει να βρει κανα δυναμόμετρο της προκοπής να μετρίσει γιατί δεν είναι μαλάκες οι ΦΙΛΙΚΟΙ ανεξάρτητοι οργανισμοί του εξωτερικού που βγάζουν απόκλισεις απ τα εργοστασιακά μοτέρ της τάξεως των 5 ίππων το πολύ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. Άντε με το καλό φίλτατε το cooler τέλος του μήνα. Το κόβω να βγάζει 155-160 φιλικά αλογάκια. Έχουν να κλάπσουν δυπλοτούρμπινα tsi λέμε!!! Φιλικά στους φιλικούς μου φίλτατους φίλους!! Φιλαράκια!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.