Jump to content

manos25

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About manos25

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manos25's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Kαλησπερα φιλε μ.Εισα σε ενα παλιο ποστ σου οτι επιασες με polo 9n3 80αρι τα 210km/h.Τωρα απο οτι ειδα το εχεις αλλαξει.Αλλα επειδη εχω το ολο 9n3 θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις αν ειχες κανει καποια βελτιωση στο αμαξι για να πιανει αυτη την τελικη. Επισης αν θυμασαι τι ζαντα φορουσες.Ηταν το 100 αρι μηπως ?

  2. καλισπερα φιλε μου..θα σου προτινα ταπετσερι και μαλιστα γνοριζο εναν πολι καλο...ειχα βαλι παλια και σε ποιο παλιο πολο και σε tiguan και ιμουν πολι ευχαριστιμενοσ..ειναι λιγο μπελαλιδικο το πατομα αλλα αξιζι το κοπο..αν εχεισ δερματινο σαλονι μπορεισ να κανεισ και πατομα και διχνι πολι διαφορετικα μεσα το αμαξι και καθαριζι για πλακα!
  3. Ενταξι πατερα...μιας που ανιγις τοσο μεγαλο θεμα και μιας που και εγω θα ιθελα να απαντισο σε ολα αυτα που γραφις θα στα πο εδω..οκ,δεχομε οτι εμαι πιτσιρικας στιν ιλικια σε σχεσει με εσενα που εισαι στα μιαλα και μας το διχνισ καθε μερα με τι σιμπεριφορα σου!παλι καλα που σου εκοψε να ζιτισις σιγνομι απο το club,αυτο διχνι οτι εχεις λιγο ιχνος κατανοησις..ασχετος αν δεν σεβεσε εμενα,επιλογι σου αλοστε,το οτι εισαι γραμενος απο το 2004 ειναι πολι μιον για σενα μιαςς που εισαι τοσο ασχετος με τα αμαξια και τα ιποτιμας τοσο πολι..τεσπα..το αν γνοριζα το τι σιμενι αυτοκινιτο τορα θα σου απαντισο παλι πολι ιλικρινα οπος παντα..σιγουρα γνοριζα δεν ειχα αποκτισι ακομι δικο μου..αλλα σιγουρα ιξερα τι σιμενι δεν θελι και πολι μιαλο,τοτε ιμουν 20...εχω 7 ποστ και σιγουρα δεν ειναι τα καλιτερα αφου προσπαθο να μαθο σε καποιον που δεν εχει ιδεα απο αμαξια 5 πραγματα ...(παρολο που ανεβασα και βιντεο εξακολουθι να μιν περνι χαμπαρι)παντα γραφο σε ανθροπουσ που δινουν σιμασια σε εμεμα...ακομι και σε ανθροπους σαν εσενα ,δεν ειναι κακο να βοηθας..δεν εχω μπαναριστι ποτε μου ...γιατι ποτε δεν διμιουργισα καταστασις για κατι τετοιο..το οτι εσυ στιν ιλικια μου δεν ειχεσ δει ποτε η/υ δεν σιμενι πωσ και εγω δεν πρεπει να ξερο καποια πραγματα...εγω ειμα σχετικος στο θεμα ,αρα μπορο να εκφρασο αποψι,εσυ παλι εισαι ενας ασχετος που ασχολιτε μαζι μου.,και δν μιλαω για ιστοριες αλλα για γεγονοτα ασχετο παλικαρακι.,δυστιχος τορα γιαυτο....και σιγνομι για τιν ορθογραφια μου ..αλλα δεν ειχα καποιον να με μαθι να γραφο...αλλα πιστευο πως ολι εδω μεσα μπορουν να καταλαβουν τι λεω και ασ μιν ειναι ο καλιτεροσ τροπος για να εκφρασις τιν αποψι σου,καταλαβενο ελληνικα γιατι ειμαι ελληνας,εγω δεν ξερο να γραφο αλλα ξερο να διαβαζω...εσυ παλι σιγουρα οχι και αυτο ειναι κριμα για σενα..το λεω αυτο γιατι οποιοσ δει τιν κουβεντα μας...αφου σου απεδιξα πως το πολο δεν θελι τελεφερικ και γκρεμους να ποιασι 210 σινεχισες τον ιδιο τροπο που εχεις στο αποπανο μνμ και με κανεις να ριχνο τα μουτρα μου και να τα κανο σαν τα δικα σου.ΟΦΙΛΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΙ ΣΙΓΝΟΜΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΙΣΟΣ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΙΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΟ..ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΙ ΛΙΓΟ ΜΙΑΛΟ,ΝΤΡΟΠΙ ΤΟΥ ΝΑΝΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΟΣΤΕΣ...ΕΧΩ 7 ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΦΙΝΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΕΤΕ.ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΝ ΑΣΧΙΜΙ ΣΙΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
  4. κιτα παλικαρακι...μπορεις πολη απλα να μιν το σινεχισις και να πεις μια σιγνομι για τι στασι σου απεναντι μου.δεν τα πολιγουσταρο αυτα τα πισο απο τα πλικτρολογια και τις παπατσες σου.,..οτι εχω να πο,το λεω στα εισα,εδω μεσα δεν μπικα για να πουλισο τραμπουκισμο.εγω ουσιαστικα πραγματα ελεγα μεχρι που ξεκινισες να λες τα δικα σου τα παραξενα.αν ιμαστε off topic ιμαστε επιδι εσυ προκαλεσες να γινι αυτο..αρα οφιλις και μια συγνομι νομιζω και στο κινο που καθετε και παρακολουθι μια σιζιτισι και εμενα να ασχολουμε με καποιον ακυρο εδω μεσα.φιλικα παντα,Μανος απο περιστερι.
  5. Και εσυ δεν με ξερεισ και απο χτες αλλα χαλασους το στομα σου στα παραπανο ποστ και ισουν λιγο ιρονικος με τιν παρτυ μου...και με το να λες δεν αναφερθηκα μονο σε εσενα.,ειναι σα να αναφερεσε και σε μενα..αυτο που δεν καταλαβενο ...ειναι εγω που ακριβος να σινελθο?και σε τι μπορει να ειμαι υπερβολικος?πραγματικα θελο να μου πεις!διαβασα τιν κουβεντα και ειπα τι γνομι μου,αναφερθηκα σε ενα βιντεο και στο ανεβασα μιας που ποτε στι ζωη δεν ειδες αυτα τα χλμ σε πολακι παλιο.οσο για το 25 ειμαι 26 μιας που με ροτας..αλλα δν εχει και πολι σιμασια..δεν το εκανα για να σου βαλο τα γυαλια ..ουτε για να σου διξω το τουμπανο πολακι μου οπος λες.το εκανα γιατι χορις να γνοριζετε λετε ασιναρτισιες..δεν υπαρχι λογος,και αν ειμαι λιγο καπος με τιν παρτυ σου ειμαι επιδι το προκαλεσες εσυ.αν διαβασισ απο τιν αρχι ολι τιν κουβεντα θα δεις και απο μονος σου πως εισαι λιγο καπος απεναντι μου. εχεις δικιο ειμαι εχτος θεματος αλλα σχετικος σε σχεσει με εσενα στι προκιμενι περιπτοπτοσι που πιστευες πως το πολο χριαζετε τελεφερικ για να ποιασι αυτα τα χλμ!!! επισις...σε λιγες μερες θα ειμαι εντος θεματος μια που εχω σκοπο με το που στροσο το νεο πολακι να ανεβασο και ενα βιντεακι απο το 1.2 να ανταλαξουμε παλι γνομες ,αλλα με θετικο κοσμο και οχι με ανθροπους που πιστευουν πως θες γκρεμο για να ποιασις καποια χλμ...φιλικα παντα,Μανος απο περιστερι.
  6. και εγω το περιμενο..αν δν το ποιασο στα χερακια μου δν μπορω να εκφρασο αποψη...το 1.4 το παλιο ιθελε λιγο ζορι για να μου τα βγαλι αυτα τα χλμ...το νεο μπορει να βγαλι λιγο λιγοτερα αλλα να τα ποιανι πολι ποιο γριγορα..μιν ξεχναμε πως ειναι 1.2
  7. ελπιζω αυτο να μας δοσι κουραγιο οσο αφορα το νεο πολο...για να μπορει το παλιο μου πολακι με 85 η 75 αλογα που μας λεει ο φιλος παραπανο, λογικα το νεο με τα 105 θα ειναι πολι καλιτερο...kos21 ελπιζω να πιστικεσ και σιγουρα δν ειμαι παρνιθα τελεφερικ :twitch:...βεβεα δεν εχω ποιασι τα 220 που ειπα στο σιγγεκριμενο σιμιο,ΑΛΛΑ ουτε νομιζω να τα ειχα ποιασι και ποτε,απλα δν θιμονουν αν ηταν 220 η 210..οπωσ βλεπετε 210 ...πιστευω καλι τελικι για πολακι 1.4 με νεο facelift!κοσ21 φιλαρακο μου...ελπιζω να σινελθης σιντομα απο το βιντεο που ακολουθησε,δεν ειμαι εγω αυτος που πρεπει να σινελθη..οτι λεω ,το λεω επιδι μπορω να το στιριξο..εδω μεσα μπενουμε για να ανταλαξουμε αποψις!αν ιπαρχουν παπατσιδες εγω δν ανικο εκει!φιλικα παντα!μανος απο περιστερι.
  8. αδερφε αν μου πεισ πως να ανεβασο βιντεακι ευχαριστος να στο διξω...δν εχω λογο να γραψω παπτσες...γιρναγα απο θεσ/νικι..και εποιασα μεχρι 210 κιριολεκτικα..πρεπει να φενετε και στο κινιτο μου οταν το τραβαγα βιντεο..
  9. καλισπερα πεδια..νεος εδω παλιοσ στα πολο...ειχα το polo 7-05 μοντελο με 85 αλογακια αν δν κανο λαθοσ...τελικι 210-220 με πολι ζορι σε κατιφορα!εχω και βιντεακι αν ξερει καποιος και μπορει να με βοηθησι το ανεβαζω κιολας!!
  10. πεδια καλισπερα και εγω αυτι τιν απορια εχω..εχς παραγγηλι το 1.2 dsg και ζιτισα απο το εργοστασιο να μου το φερουν με pad χερια αλλα μου λενε πως δν επιτρεπετε απο μεσα..αλλα σε καποια αντιπροσοπια μου ειπαν πως πολι πιθανον να γινετε..βεβεος...μιλαμε για μεγαλο κοστος αποτι καταλαβα...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.