Jump to content

stema253

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About stema253

Other Info

  • Car Type
    Passat

stema253's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. OK μέχρι εδώ. Ευχαριστώ 'konstantinos passat' για τα λεγόμενά σου. Έλεγα μήπως κάποιος άλλος "συνάδελφος", έχει περάσει το ίδιο εγκεφαλάκι σε παρόμοιο αυτοκίνητο νε με βοηθούσε λίγο στη συνδεσμολογία. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.
  2. Όχι, όχι. Τα 168 μου τα έδειξε χωρίς το Volo. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν περαστεί, την οικονομία όχι την επίδωση του κηνιτήρα. Πήγενε www.voloperformance.com να το δεις. Έχει 4 καλώδια, 2 για το ρεύμα και 2 για data. Σε λειτουργεία αλλάζει τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου. Μπορεί να κάνει πάνω από 30% οικονομία. Με το ΗΗΟ μπορεί να πιάσεις και το 50% και τι "καις"; Νερό!! Για τα 18 παραπάνω άλογα μου είπαν ότι είναι μια φυσιολογική απόδοση του κηνιτήρα δεν "παίζει" τίποτε περίεργο, όλα "μαμά"!! Γι' αυτό ρωτάω, να το πιστέψω;
  3. Έχω Passat 1,8t, στην άδεια λέει 2002 και στο σασί 2000 (έχουν σιμασία όλα αυτά). Έβαλα HHO και φτάνοντας να βάλω το τσιπάκι έπεσα σε πρόβλημα. Δεν επικοινωνεί σωστά με τον εγκέφαλο. Όταν το παρήγγειλα (από το internet, Ελλάδα) μου ζήτησαν χρονολογία (μάλλων, καλά έκαναν), κοιτάω την άδεια... τη στέλνω. Δεν δουλεύει!! Όταν ο τεχνικός έκανε εγκατάσταση το ΗΗΟ είδε κατά τύχη ένα αυτοκόλλυτο στο σασί με ημ/νία 2000. Λέω, αυτό θα είναι. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 2000 και στην Ελλάδα πουλήθηκε το 2002 (σκέφτηκα!!!), (εγώ το πήρα μεταχειρησμένο το 2008). Στέλνω πίσω το Volo, μου το ξαναπρογραμματίζουν και μου το ξαναστέλνουν (το έκαναν άραγε;. Το γνώρισα από διάφορα σημάδια ότι ήταν το ίδιο. Το παιρνάμε και κάνει πάλι τα ίδια! Για όσους δεν ξέρουν, θέλει μια διαδικασία 5-10 λεπτών στην αρχή, με αναμμένη μηχανή. Μετά σβήνεις τη μηχανή, το αφήνεις για λίγο και είναι έτοιμο (έτσι λέει και το φυλλάδιο που έχει μέσα). Μέχρι εδώ όλα "τζάμι". Μετά απ' αυτό όμως δε δουλεύει όπως θα έπρεπε (όπως λέει ΚΑΙ το φυλλάδιο). Δεν αναβοσβήνουν τα φωτάκια του όπως θα έπρεπε. Ο προμηθευτής μου λέει δυο πράμματα. 1ον. Θα βγάλουν στη σελίδα τους κάποιους καινούριους τρόπους σύνδεσης με το OBDΙΙ, εγώ λέω καλά γεράματα. 2ον. Το Passat (λέει!) ΔΕΝ είχε OBDII πριν το 2001 (λέει!). Να το πιστέψω;;;; Ή να στήλω κανένα χέσιμο mailάτο!! Έχει μπει κανείς μέχρι τώρα σε αυτή τη διαδικασία με το ίδιο αυτοκίνητο, ίδιας χρονολογίας; Πάντως, είναι κατασκευής το 2000 άσχετα με την άδεια και διασταυρωμένο στην αντιπροσωπεία. Δεν είναι δύσκολο, φαίνεται από τον αριθμό πλαισίου. Κάτι άλλο. Έμαθα, (μετά απ' όλο αυτό) ότι οι εγκέφαλοι που είναι "πειραγμένοι" δεν δουλεύουν με το Volo ή το όποιο τέτοιο τσιπάκι. Αληθεύει;; Το δικό μου δεν ξέρω αν είναι και γι' αυτό έδωσα ένα 50άρι και έκανα δυναμομέτρηση. Μου έδωσε 168 άλογα. Μάλλων είναι "μαμά". Μένω Πτολεμαϊδα, μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω; Ή έδωσα τζάμπα 150 να το πάρω + άλλα 50 + πόσα-δεν-ξέρω-από-δω-και-πέρα;; Συγνώμη, μάλλων πόσταρα λάθος θέση, ας το πάει κάποιος εκεί που πρέπει Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.