Jump to content

bouritos

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bouritos

  1. Ο άλλος βρίζει και βγάζει όλα τα απωθημένα του από τον εργοδότη του και την ζωή του εδώ. Φοβερό επίπεδο. Το ξεκίνησε με ειρωνεία επειδή είναι ανώνυμα εδώ και τώρα βρίζει και έχει αφηνιάσει. Γιατί? Επειδή είπα ότι νίκησα με το αμάξι μου ένα άλλο αμάξι στον δρόμο. Μετά με λέει κομπλεξικό και συνεχίζει να βρίζει και απειλεί μάλιστα έμμεσα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν ξαναγράφω στο φοβερό και δημοκρατικό forum σας. Παρακαλώ να με σβήσουν απο μέλος.
  2. Το αμάξι μου είναι πολύ ωραίο για τα λεφτά που έδωσα και για εμένα ιδανικό. Το πήρα γιά την μάρκα τα 132 άλογα αξιόπιστα ταξίδι χωρίς safe mode και προσπεράσεις άνετες και κανένα φιλικό άνοιγμα. Τώρα το πιο είναι ανώτερο και άλλες τέτοιες χαζομάρες εσείς τα λέτε εγώ δεν είπα τίποτα. Είναι το 4ο αμάξι μου οπότε η ηλικία δεν παίζει ρόλο αλλά η μαγκιά είναι να έχεις ότι έχεις με δικά σου λεφτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση επιθετικότητα για τα αμάξια λες και είναι δικιά σας κάποια εταιρεία. Δεν κοιτάτε τα χάλια της χώρας μας που δεν έχουμε καμία βιομηχανία αυτοκινήτων ενώ όλες οι διπλανές μας χώρες έχουν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω για τις φόλες που έχω φάει όπως απο σιροκο 160 και αστρα 180 και απο άλλα.
  3. Δεν είπα ότι είναι και εκτελεστής όσο δεν είναι και το tsi. Αλλά στον δρόμο επειδή κάνω 24000 χμ τον χρόνο έχω διαπιστώσει πολλές φορές ότι είναι πιο γρήγορο. Όπως πρόσφατα που κατέβαινα Αθήνα και στην εγνατία ξαφνικά που πήγαινα με 140 μου κολλάει ένα tsi 122 ενώ προσπερνούσα ένα φορτηγό. Κατεβάζω 4η και του έφυγα μέχρι τα 200. Επίσης απο στάση μετά απο διόδια 0-180. Το ίδιο σκηνικό με το βαρύ astra 1.4 turbo πάλι στην εγνατία απο 120 μέχρι 180.
  4. Το καινούργιο celica ιδανικό για drifters. Ο boxer δεν ξέρω πως πάει και αν είναι γρήγορος όπως το vvtli αλλά λογικά σε ευθεία θα τρώει ξύλο απο turbaτα αλλά θα βγαίνει και με turbo οπότε καλύπτει όλα τα γούστα.
  5. Έχω. Κατά τα άλλα δεν υποστηρίζω τίποτα χέστηκα για τα κωλοαμάξια δίκιο έχεις. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του. Η βενζίνη βλέπω ανέβηκε πάλι ενω το πετρέλαιο είναι κάτω που θα πάει αυτή η δουλειά?
  6. Καταρχήν απο που και ως που το όνειρο κάποιου με Toyota είναι ένα golf? Άκυρο εντελώς. Πιο ακριβό το πήρα και ήξερα γιατί το έπαιρνα. Τελικά τα 132 άλογα είναι τόσα και παραπάνω δοκιμασμένο. Ο καθένας φυσικά μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά σημασία έχει ο δρόμος. Με το 140αρι δεν είπα ότι το περνάω είπα ότι με γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων δεν μπορεί να με περάσει και το έχουμε δοκιμάσει. Το 122αρι sory αλλά μένει 4 αυτοκίνητα πίσω μέχρι τα 180. Μετά τις 3800 ανοίγει το αμάξι και μέχρι τις 6400. Εγώ είπα όποιος αμφισβητεί άνοιγμα. Και ποιός ο λόγος να έχεις tsi και να το βελτιώνεις επειδή δεν είχες τα λεφτά να πάρεις gti? 1.4 είναι δεν είναι για πολλές βελτιώσεις εκτός και αν θέλεις να είσαι στα συνεργεία. Κάτι που εγώ απεχθάνομαι και έχω ξεχάσει να πηγαίνω. Αυτά να χαίρεστε τα αμάξια σας.
  7. Ε ναι και ρίχνω ενίοτε σε κάγκουρες μερικές φόλες.
  8. Τι βελτίωση έκανες και περνάει το c2 vts? Άλλαξες εκκεντροφόρους? Φίλε εντάξει έκανες μια βελτίωση έκανες παρέμβαση στον κινητήρα και άλλαξες τα πάντα για να πετύχεις τι? Αυτό που εγώ το πετυχαίνω με το stock αμάξι μου 1.6 που είναι πιο βαρύ απο το δικό σου. Δοκιμασμένο σε άνοιγμα. Σημασία έχει τι πετυχαίνει ένα αμάξι stock.
  9. Εγώ παραθέτω στοιχεία που το auris με πέρασε μέχρι τα 180 αν δεν έχεις εσυ να πραθέσεις κάτι αντίστοιχο μην λες χαζομάρες.
  10. Στο ονειρό σου ε? Lol. Εγώ σου λέω ότι μου έριξε 4 αμάξια και με τίποτα δεν το περνάει ούτε tsi 122 ουτε tsi 140 και φυσικά ούτε το γελοίο polo που δεν μπορεί να περάσει ούτε το c2 vts.
  11. Ο γνωστός μου λέει ότι έχει ανοίξει με swift sport και ήταν μαζί ενώ στο c2 vts έριξε 2 καρότσες. Αν κρίνω από το αποτέλεσμα του ανοίγματος μου με το auris 1.6 τον πιστεύω αφού έχω ανοίξει με swift sport και με είχε περάσει για λίγο.
  12. Πλάκα έκανε για τα λεφτά ρε σεις. Σιγά άλλη δουλειά δεν έχει να βάζει κόντρες. Το είπε για να δείξει πόσο σίγουρος είναι. Αλλά έτσι ένα φιλικό άνοιγμα φυσικά.
  13. Όταν λες απο ρολλαριστές τι εννοείς? Αν ας πούμε εγώ έχω 3η και είμαι στις 2000 στροφές και ο άλλος το ίδιο ναι θα του φύγω. Αν όμως ο άλλος έχει 2α και είναι στις 5000 στροφές σιγά μην του φύγω. Επειδή έχουν άλλο φάσμα ισχύος πρέπει να τα συγκρίνουμε το καθένα στο δικό του φάσμα. Επίσης στα ψηλά είδα ότι μετά τις 5000 στροφές μου έφευγε άρα το συμπέρασμα είναι ότι ενώ στις χαμηλές στροφές έχουμε την ίδια ισχύ στις ψηλές αυτό την διατηρούσε λόγω κυβικών και του χρονισμού βαλβίδων που έχει. Επίσης δεν εκθειάζω ούτε θίγομαι για κανένα αμάξι σιγά τα αμάξια εξάλλου.
  14. Γέλα όσο θέλεις. Εγώ πάντως δεν γελούσα όταν σε πραγματική κόντρα με τέλειες αλλαγές 0-180 μου έριξε 4 αμάξια.
  15. Το auris 1.6 μου έριξε 0-180 4 αμάξια άρα γιατί να μην είναι μαζί με το 140άρι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.