Jump to content

Nikos_25

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Nikos_25

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Nikos_25's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να ένα gti το οποίο λέει 270 ευρώ το σήμα... http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/1778277/ Ξέρει κανείς σας παιδιά τι γίνετε με τα εισαγωγής???αν εισάγω τώρα ένα gti του 2008 θα έχει τέλη σύμφωνα με τους ρύπους???
  2. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας αλλά αυτά τα τέλη κυκλοφορίας τα γνώριζα και εγώ όπως και για την έκτακτη εισφορά το θέμα είναι ότι όπως σας είπα πιο πάνω υπάρχουν σε αγγελίες στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* golf gti 5άρια τα οποία μιλούν για μικρά τέλη κυκλοφορίας πως γίνετε αυτό???και κάτι άλλο ένα αμάξι εισαγωγής που θα βγάλει άδεια στην Ελλάδα τώρα ταξινομείτε σύμφωνα με τους ρύπους???
  3. Σαν νέος που γουστάρω τρελά το gti και εγώ θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σαν κάτοχοι golf gti.Αρχικά διαβάζω αγγελίες με golf gti που λένε σήμα 270ευρώ ή χαμηλά τέλη κυκλοφορίας ενώ είναι 5άρια και μοντέλα του 2006...πως γίνετε αυτό??ειλικρινά θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε να βγάλω μια άκρη σε αυτή την πονεμένη ιστορία που λέγετε "τέλη κυκλοφορίας"
  4. Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ανχωμένος μην φορτωθώ κάτι που δεν αξίζει.Σίγουρα θα το πάω σε δικό μου συνεργείο,όπως και σε φαναρτζή και θα κοιτάξω να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας με βιβλίο service ώστε να μάθω το ιστορικό όσο το δυνατόν μπορώ.Απλά δεν ξέρω στα 5αρια αν πρέπει κάτι παραπάνω να προσέξω, κάτι δηλαδή που στην πορεία έχει πρόβλημα ή μέσω αυτού βλέπουμε την κατάσταση που το είχε ο προηγούμενος κάτοχος του!!!
  5. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λέτε παιδιά απλά όσο και να φροντίζει κάποιος το αμάξι και να το προσέχει τα χιλιόμετρα είναι χιλιόμετρα, γιαυτό άλλωστε ζήτησα την συμβουλή σας ώστε να μην πιαστώ κορόιδο.Θα μπορούσατε να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω??
  6. Φιλαράκι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον απλά θέλω κάτι με πιο λίγα km άντε μέχρι 75.000km .
  7. Ενδιαφέρομε για το 5αρι το gti που κλασσικά είναι 2000κυβικά και για μοντέλο από 2005 εώς 2008 μιας και δεν έχω την δύναμη για καινούργιο.
  8. Καλησπέρα παιδιά είναι το πρώτο μου ποστ και νιώθω πολύ ωραία που γίνομαι και εγώ μέλος αυτής της παρέας και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο στους ιδρυτές και στους συντονιστές του φόρουμ.Αρχικά θα ήθελα μέσα από την εμπειρία σας να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να προσέξω στην αγορά ενός gti V dsg μεταχειρισμένου και πιο συγκεκριμένα τι προβλήματα βγάζουν,τι πρέπει να έχω υπόψιν μου για την αγορά αυτή αλλά και ότι άλλο θα θέλατε να συμβουλέψετε έναν νέο που λατρεύει τα golf!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.