Jump to content

anastasia-tsi

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About anastasia-tsi

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

anastasia-tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φίλη είμαι αλλά κανένα πρόβλημα!! Το έχω αφήσει παρκαρισμένο τώρα και θα το βάλω αύριο μπροστά για να το τεστάρω και βλέπουμε! Μπαταρία άλλαξες??? θα δω αύριο αν θα αλλάξω!! Κάτι άλλο δεν φαίνεται πουθενα η μάρκα της μπαταρίας... Δεν θα έπρεπε να φαίνεται??
  2. Καλημέρα σας!!! Τελικά η εγγύηση της μπαταρίας είναι 6 μήνες!!!! Ρώτησα και αλλού! αν είναι δυνατόν.....
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έχω το polo tsi εδώ και ένα χρόνο και έχω κάνει 35.000 χιλιόμετρα. Πριν μερικές μέρες, πάω να το βάλω μπροστά και... τίποτα! Το έβαλα τελικά μπροστά με καλώδια και στο service που το πήγα μου λένε ότι δεν έχει τίποτα, πιθανόν ελλατωματική μπαταρία και η μπαταρία έχει εγγύηση 6 μήνες!!! Ισχύει αυτό??? Άλλα προβλήματα: Μερικούς μήνες από την αγορά του έτρεμε η μηχανή στο ρελαντί και μου λένε δεν έχει τίποτα... Το ξαναπάω και του έκαναν αναβάθμιση εγκεφάλου, χωρίς εξήγηση για το λόγο που το έκανε!! Αρχές καλοκαιριού, είχε χαθεί το υγρό για το air condition έτσι μαγικά, χωρίς εξήγηση!!! Ξέρεις κάποιος να μου πει για την εγγυηση της μπαταρίας???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.