Jump to content

thessaloniki@aprgreece

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About thessaloniki@aprgreece

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

thessaloniki@aprgreece's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αγαπητέ chrispant, και ειλικρινά σου απευθύνομαι δίχως καμία δόση ειρωνίας, προφανώς δεν έχεις ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, αφού άκουσες μόνο την μία πλευρά της "ιστορίας", αλλά ο χαρακτηρισμός της δημοσίευσής σου ως παιδαριώδης, ήρθε μετά από τον δικό σου χαρακτηρισμό προς το άτομό μου, ότι δεν είμαι επαγγελματίας, να με χαίρονται στην APR και ότι έλεγα "και άλλες π@π@ριές" στον πελάτη μου. Οπότε θα με θεωρούσα πολύ χαζό αν διάβαζα αυτό το post και δεν αντιδρούσα καθόλου. Νομίζω ότι ήμουν πολύ κόσμιος και καθόλου επιθετικός (πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει τα γραφώμενα σωστά). Όπως λοιπόν και στην προηγούμενη δημοσίευσή μου, δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να χλευάσω κανέναν ούτε να επιτεθώ σε κανέναν (λεκτικά). Αγαπητέ Φάνη έχεις δίκιο, δεν γράφεται τι τελικά έγινε και δεν είναι ότι καλύτερο να λες "έλα από το μαγαζί να τα πούμε από κοντά". Προφανώς και η παραπάνω έκφρασή μου, επίσης δεν είχε καμία δόση ειρωνίας ή επιθετικότητας, αλλά απλά και κυριολεκτικά, μπορεί όποιος θέλει να το συζητήσουμε από κοντά (ας είναι και σε ένα καφέ, όχι στο μαγαζί). Απλά, από την στιγμή που δεν συμμετέχει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στην δημόσια αυτή συζήτηση, το θεωρώ πολύ αντιεπαγγελματικό εκ μέρους μου να γράφω μόνο εγώ - και προφανώς από την δική μου μεριά - κάτι δημόσια και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να μην γνωρίζει τίποτα και να μην μπορεί να υπερασπίσει την θέση του. Αν μετά το μάθει και διαβάσει οτιδήποτε, δικαίως θα εκφραστεί προς το πρόσωπό μου όπως αυτός θέλει, αφού θα είναι σαν να μιλάω "πίσω από την πλάτη του", κάτι που δεν θέλω. Οπότε έλα σε παρακαλώ και στη δική μου θέση, που δεν θέλω ούτε να εκτεθώ αλλά ούτε να εκθέσω κανέναν.
  2. Επειδή προφανώς, κανείς από τους 2 σας δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με το εν λόγω αυτοκίνητο και εγκέφαλο, μάλλον είναι άτοπο το να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση. Και από την στιγμή που ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έχει αναφερθεί στο σχετικό θέμα, δεν θα ήθελα να μπω κι εγώ σε λεπτομέριες. Αγαπητέ chrispant, το ποιός είναι επαγγελματίας, ποιός ξέρει την δουλειά του και ποιοί πρέπει να τον "χαίρονται", επέτρεψέ μου για τον εαυτό μου να ξέρω καλύτερα. Έλα να γνωριστούμε αν θέλεις, να συζητήσουμε επί του θέματος και μετά να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Προς το παρόν, την παραπάνω δημοσίευσή σου σχετικά με την APR Θεσσαλονίκης, θα την χαρακτήριζα επιεικώς παιδαριώδη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.