Jump to content

AntOuAnO

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About AntOuAnO

  • Birthday 10/07/1994

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Αυτοκινητα/Μηχανες-Μηχανακια/Ιντερνετ-PC/Μουσικη κλπ

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

AntOuAnO's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εχουν φτασει 3ψηφιο χωρις τπτ τι εννοεις? Το αυτοκινητο θα το οδηγησω οταν με το καλο παρω διπλωμα, απλα μου ειπε ο πατερας μου επιδη κλεινω τα 18 και θελει και αυτος να αλλαξει αμαξι να διαλεξω ενα για να το παρω εγω οταν παρω διπλωμα απλα αυτος θα το χρησιμοποιει ενα χρονο περιπου!
  2. Απλα θα ηθελα εαν σας ειναι ευκολο να μου πειτε τα ποιο γνωστα προβληματα!Εγω το μονο που εχω ακουσει ειναι ενα συνχρονιζε 2ας!Πειτε μου και αλλα! Ωστε το 122αρι ειναι καλυτερο... δεν εχει εμφανισε τοσα πολλα προβληματα....
  3. Απο οσο ξερω μονο εμφανησιακα αλλαζει αλλα μου αρεσει πολυ η R-Line βγαινει ομως μονο σε 160 αλογα! Πες μου λιγο φιλε Νικο ποιο μοτερ ειναι πιο καλο απο αυτα {σχεση τιμης-αποδοσης-καταναλωσης-προβληματων} Α και πες μου τι προβληματα εμφανιζαν συχνα τα γκολφακια! Ευχαριστω!
  4. Τα χρηματα που διαθετω ειναι εως 25000€ ενδιαφερομαι για τους 122/105/160 και θελω τον εξοπλισμο τις Generation με το χειροκινητο το 6αρι! Τωρα επειδη μαλλον δεν το εθεσα σωστα, οταν λεω R-Line εννοω να παρω την εκδοση Generation με την επεκταση {το πακετο} R-Line (εαν και εφοσον γινεται!)!Δηλαδη την αεροτομη τις ζαντες την οθονη την πλας το τιμονι κλπ {ριξε μια ματια εδω στο κατω μερος http://www.volkswagen.gr/media/country/gr/x/models/common/pdf.Par.0021.File.pdf/model_guide_golf.pdf} Εκτος και εαν παρω τα 160αλογα που παιρνω κατευθειαν την εκδοση R-Line Δηλαδη : http://www.volkswagen.gr/gr/el/model/Golf_VI/trim_lines/R-Line.html Εννοεις να βαλω χερι στο μοτερ? Δεν μου ειπε ομως κανεις για τυχον προβληματα που του εμφανισε σε εργοστασιακη κατασταση...... Α! και κατι ακομα οσοι ψηφισαν γιατι δεν ειπαν και την γνωμη τους...
  5. Γεια σας ειμαι ναι μελος του φορουμ σας και ειναι το πρωτο μου ποστ! Λοιπον σε λιγο καιρο μαλλον αρχες του 2012 θα αγορασουμε ενα νεο αυτοκινητο!Μου αρεσει πολυ το νεο γκολφ μπορει να εχει τσιμπημενει τιμουλα αλλα.......... Εχουμε και λεμε ενδιαφερομε για χειροκιμητο κιβωτιο η εκδοση που μου καθεται πιο καλα ειναι η Generation οπως και η Golf R-Line! Θελω λοιπον να σας ρωτησω κυριως εσας τους κατοχους που το χρησιμοποιειται καθημερινα τι προβληματα σας εχει βγαλει και εαν αυτα βγηκαν μεσα στην εγγυηση για να δω κατα ποσο αξιζει αυτη η αγορα! Για να δουμε θα γινει το ονειρο πραγματικοτητα?(160 αλογα στους μπροστα τροχους !!!!!) Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.