Jump to content

Sportbilly

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sportbilly

  1. Αν εχετε δίκιο, τότε η πλακα δεν είναι αυτη... Η πλάκα είναι ότι είδα από κοντά ένα sportline full extra κλπ που μου έλεγε ότι έχει 140 άλογα και είχε τον αριστερό κινητήρα!!! Μεγάλος απατεώνας... Σας Ευχαριστω!
  2. Οχι! Και οι 2 είναι 140 ίππων!!! τους έχω δει στις αγγελίες και είμαι σίγουρος! Εκτός κι αν γράφουν "χαζομαρες"...
  3. Καλησπέρα! Ψάχνω για να αγοράσω μεταχειρισμένο Jetta μοντέλο 2007 και μετά,TSI 1400 με140 Hp. Πάνω στην έρευνα μου παρατήρησα ότι η έκδοση highline έχει τον κινητήρα στη φωτο 1 και η έκδοση sportline έχει τον κινητήρα στην φώτο 2. Αν τα παραπάνω είναι σωστά, και δεν ισχύει κάτι που δεν κατάλαβα, μπορείτε να μου πείτε γιατί διαφέρουν και σε τι ακριβώς? Θεωρητικά δεν είναι οι ίδιοι? Οι φώτο είναι κατατοπιστικές!!! (ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ!) ΥΓ: O sportline δεν ειναι του 2011, αλλα κι αυτός του 2008. Ευχαριστώ. http://imageshack.us/photo/my-images/840/highlinemotor20082009.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/41/sportlinemotor2011.jpg/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.