Jump to content

Tasos M.

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Tasos M.

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Tasos M.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτοί που αλλάξαμε τουρμπο έχουμε εγγύηση 2 χρόνια για το ανταλλακτικό, άσχετα με το εαν έχει τελειώσει η εγγύηση του αυτοκινήτου.Έτσι δεν είναι?Γιατί όταν ρώταγα τον μάστορα εαν θα έχω άλλα τρεξήματα μου είχε πει να κάνω επέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια.Είναι 400 ευρώ.Το θέμα είναι οτι είναι μασκαράδες και δεν θέλω να στους αφήσω δεκάρα.Εσείς τι προτείνετε?
  2. Γεία σας.Είμαι καινούριος στο club.Αναγκάστηκα να γίνω μέλος για να πω και την δική μου ιστορία.Έκανα αλλαγή τουρμπινας λόγω των γνωστών προβλημάτων.Την αλλαγή την έχω κάνει γύρω στις 3 εβδομάδες τώρα.Έχω την αίσθηση οτι το αμάξι δεν τραβάει το ίδιο.Οτι έχει χάσει απο ροπή σε όλες τις ταχύτητες.Το 'πέταγμα' που είχε όταν έφτανε λίγο πιο κάτω απο τις 2χιλ.στροφές.Και επίσης έχει ανέβει η κατανάλωση.Ο κωδικός που έχει η απόδειξη της αλλαγής(γιατι δεν ξέρω που να ψάξω πάνω στο turbo) ειναι 03F145701F-ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ και 03F253041P- GASKET(δεν ξέρω τι είναι αυτό).Το αμάξι το πήρα απο την ΔΚΑΡ στην Πάτρα. Το πήγα πριν 5 μέρες για έλεγχο, αλλά δεν έδειξε τπτ.Θα ήθελα να μου πείτε σε τί να αναφερθώ όταν το ξαναπάω γιατί ο μηχανικός επιμένει οτι είναι κομπλέ αλλά εγώ που το οδηγάω 1,5 χρόνο τώρα καταλαβαίνω οτι δεν είναι το ίδιο.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.