Jump to content

pagratios

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About pagratios

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

Recent Profile Visitors

538 profile views

pagratios's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. τελικά πριν από ένα μήνα τον άλλαξα αν και έβγαζε πρόβλημα στον αισθητήρα εκκεντροφόρου και αισθητήρα 'λ'. Άλλαξα για αρχή τον πρώτο στα 60€ ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία (βασικά λόγω αισθητήρα δεν πήγα σε συμβατό μπορεί κακός) το λαμπάκι έμεινε σβηστό για 2 εβδομάδες οπότε κάτι μου λέει ότι πρέπει να πάω και για αισθητήρα 'λ' αυτό πόσο να το υπολογίζω?
  2. Ο ίδιος κάνει για τον πίσω polo 9N3
  3. Στην πρωτη ευκαιρια θα παω και θα σας πω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  4. Ρώτησα χθες τον μηχανικό και μου είπε ότι πρέπει να κάνει κανα 50€. Μάλλον θα το αλλάξω γιατί μερικές φορές το αμάξι στις 5500 στροφές βάζει κάφτη
  5. Δεν έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο?
  6. Εϊχα πάει για το σέρβις των 60000km και εδώ και καιρό είχε ανάψει το λαμάκι που είναι για τα καυσαέρια. Στο σερβις μου λένε ότι το διαγνωστικό έβγαλε πρόβλημα του αισθητήρα εκκεντροφόρου και λάμδα 2. Αφού μου τά έσβησε μετά από λίγο ξανανάβει και βγάζει το διαγνωστικό ότι έιναι ο αισθητήρας εκκεντροφόρου. Τελικά το βγάζει τον καθαρίζει αλλά τώρα άναψε ξανά και φαντάζομαι ότι θα θέλει αλλαγεί ο αισθητήρας. Επειδή δεν είμαι σχετικός με τό όλο θέμα των τεχνικών του αυτοκινήτου θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό και πόσο θα κόστιζε η αλλαγή του. Το αυτοκίνητο είναι ένα polo 1.2 5θυρο του 7/2007.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.