Jump to content

pantazakias

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pantazakias

  1. Μετα απο σκεψη και αφου η Κ03 παρολο που δουλευε υπερωριες ασπρη μερα δεν ειδα και επειδη τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα η ευκολη και περπατημενη λυση Κ04 !! Με τη βοηθεια του Crisnik φυσικα απο το κλαμπ που τον ευχαριστω πολυ γιατι βοηθησε πραγματικα.

    Η ολη δουλεια εγινε απο τον Assimakis Servise μετατροπη και τοποθετηση της Κ04 με wastegate forge μεταφορα τις σχαστρας μπροστα σωληνωσεις εισαγωγης και ιντερκουλερ μεγαλυτερες αλλαγη της πισω τρομπας βενζινης και τοποθετηση AVCR και ρυθμιση αυτου.

    Η ρυθμιση του εγκεφαλου εγινε και στο δρομο και στο δυναμομετρο και ανελαβε ποιος αλλος.... Ο Κριτονας γνωστος σαν Etuners και το αμαξι μεταμορφωθηκε πραγματικα ροπη και δυναμη απο τισ 3000rpm εως το κοφτη το αμαξι πραγματικα χαραμιζετε με την Κ03 πολυ ευχαριστημενος απο τη μετατροπη γιατι και το αμαξι παρεμεινε σε εργοστασιακο επιπεδο και εβγαλε και απιστευτη δυναμη.

    Φωτο οποιος θελει να δει κατα την εγκατασταση και δυναμομετρηση για να μην γεμισω τη σελιδα πηγαιντε στο facebook που φανταζομαι εχετε ολοι βρειτε τον Assimakis Servise εχει μπολικες 8)

  2. Το τρεμοπαιξιμο μπορει να ωφειλεται και στη διαμετρο απο το σωληνακι που χρησιμοποιησες αν ηταν πολυ στενο η το πολυ μικρο σωληνακι που πηρες τη πιεση,και δεν φτανει η παροχη να δουλεψει σωστα το οργανακι.

  3. όχι δεν έκλεισε ,μεταφερθηκε Ασπρόπυργο-

    φίλε Νίκο ωραία νουμερα :thumbsup:

    (με μπερδευει λίγο το πινακακι δίπλα σε σχέση με το διάγραμμα)

    Το πινακακι διπλα ειναι απο αλλη μετρηση που καναμε την τελευταια,δοκιμαζαμε διαφορα, 9 πατηματα συνολικα αλλαξαμε και εισαγωγη απο 1 λεον φιλου με φιλτρο σφουγαρι και εβγαλε 240 αλογα οπως βλεπεις. Η APR σκουπα δουλευει τελεια.

    φιλε εαν πας σε μαχα σιγουρα θα δεις πανω απο 290+ να ξες

    Το δυναμομετρο αυτο ειναι φιλου και ειναι πολυ αξιοπιστο 290+ ειναι πολυ αισιοδοξο τα νουμερα που ανακοινωνει η ρεβο ειναι 270αλογα 45κιλα ροπη και τα ειχα.

  4. σε πρωτη ευκαιρεια τραβα και στα σπατα να δουμε τι κανει πανω σε μαχα,ετσι για συγκριση...γιατι το ποιο αυστηρο και ρεαλιστικο στην ελλαδα ειναι εκει....

    Απο οσο ξερω το δυναμομετρο στα σπατα εχει κλεισει.

  5. το ιδιο θεμα ειχα και εγω αλλαξα σκαστρα και n75και δεν εγινε τιποτα.υπαρχει μια περιπτωση να φταιει και ο καιρο!!!

    και εγω εχω δει μια διαφορα 0.2 bar σε ολο το φασμα

    Λες να εχουμε κανενα μικρο κρακακι στο μαντεμι στη wastegate και να χανουμε πιεση ???

  6. Με την πολυτιμη βοηθεια του DIMIV καλωδιοσαμε το γκολφακι μου και βρηκαμε και καποιες βλαβες οπως καποια missfire απο τοτε που ειχα ψεκασει seafoam κ.τ.λ αλλα ειχα και fuel rail high press που ειδα οτι το εχουν και αλλοι με 2ο σταδιο και μιλησα με την εταιρια που μου εβαλε το προγραμμα και μου ειπαν ειναι φυσιολογικο τι λετε?

    59276247.jpg

    25851413.jpg

  7. Εχω βαλει το ανταπτορακι της forge για την σχαστρα και εχει εξτρα εξοδο για μπαρομετρο θα ανεβασω μια φωτο ποιο αργα να δεις.

    Ο σκυλος μου ειναι αυτος που ακους αφου το βιντεο το εγραψα σπιτι μου.Αυτο που βλεπιες ειναι η μνημη το apexi el εχει μνημη καταγραφει τις ενδειξεις για 30 δευτερολεπτα και στις ξαναπαιζει οποτε θες,αναβει και το λαμπακι memo φενεται.

    Βλεπεις την πιεση 2ας απο 3000στροφες 3ης 4ης και λιγο τις 5ης ταχυτητας, οταν μηδενιζει και ξανανεβενει αλλαζω ταχυτητα.

    :db:

  8. Εβαλα και εγω το οργανακι που εψαχνα και ανεβασα ενα βιντεο να δειτε ειναι απο 2η ταχυτητα 3000στροφες το ανοιγμα το αμαξι ειναι γκολφ 6 gti 2 σταδιο.

    http://www.youtube.com/watch?v=mneFjwxYf24&context=C36d4842ADOEgsToPDskKmdrrW0mW193QKYmQwrX7G

  9. Λοιπον κατεγραψα ενα ανοιγμα που εκανα στην εθνικη με το γκολφακι και οταν γυρισα το εβγαλα βιντεο.

    το ανοιγμα ειναι απο 2η ταχυτητα και 3000 στροφες στο πατημα η στην αλλαγη ταχυτητας παει σχεδον 1 bar και μετα πεφτει 0.6- 0.7 το max peak που εχει παει το αμαξι ειναι 1.6 φαινεται στο βιντεο που εγινε με 5η και λιγες στροφες.πιστευω οτι ειναι χαμηλη πιεση για 2ο σταδιο.

    http://www.youtube.com/watch?v=mneFjwxYf24&context=C36d4842ADOEgsToPDskKmdrrW0mW193QKYmQwrX7G

  10. Μπορει γιατι ελενχει την πιεση ηλεκτρονικα, στα προηγουμενα αυτοκινητα που ειχα το χειμωνα με το κρυο ανεβαζανε πιεση λογο της πυκνοτητας του αερα φοβαμε μην ξεφυσαει η σχαστρα της forge που εχω βαλει οπως ξεφυσαγε η εργοστασιακη.

  11. Σημερα εβαλα οργανο πιεσης εψαχνα ενα συγκεκριμενο τις παλιας σειρας apexi el 60mm το οποιο εχει memo,warning,peak χωρις να χρειαζεται εγκεφαλακι εξτρα θα βαλω φωτο να το δειτε αν και η θεση ειναι προσωρινη.

    Παρατηρησα ομως οτι δεν περναει το 1.5bar overboost το αμαξι και σταθερο κραταει γυρο στο 1.3bar αν και δεν εκανα μεγαλη βολτα ειναι σωστο αυτο ??

    Αν θυμαμε καλα με το σταδιο 2 στη revo μου ειχαν πει οτι δουλευει 1.6bar.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.