Jump to content

samakos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About samakos

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

samakos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φιλε μου καλε , καλε μου φιλε . . . το πρωτο μου αμαξι, saxo vts , 175hp με νιτρο αντεξε η τσεπη μου , δευτερο αμαξι οπως εγραψα και ποιο πανω golf 2.00 fsi ομως και οχι το gti . (βλεπεις η γερμανοι βγαλανε το gti μετα απο 6 μηνες)η διαφορα ομως, εκανε αμεσως μπαμ , ακομα και αν το ενα ητανε 800 κιλα με 175 αλογα ενω το αλλο 1350 κιλα αν δεν κανω λαθος με 150 αλογα. δυστυχως το κρατος δεν εχει χορτασει με αυτα που εχει φαει οποτε δεν μπορουσα να το κρατησω μετα την αλλαγη που κανανε και κατεληξα ξανα σε γαλλικο. το θεμα ειναι το μπουτακι (και ολα τα λοιπα οπως ειπες και εσυ πριν)το πιανεις κατω απο τα 180 , και επισης πινει την βενζινη λες και ειναι νερο ...... για αυτο λεω να κανω ανταλαγη , για το μπουτακι ρε γαμωτο , αλλα θελω να παιζω και με τους πιτσιρικαδες οπως τωρα.....!!! ελπιζω να με καταβαινεις. το fsi δεν μου ειχε βγαλει τιποτα απο αυτα που ακουω, μονο λαδακι στα 5.000 χιλιομετρα ηθελε , τα προβληματα που βγαζει συνηθως ποια ειναι? στα ποσα χιλιομετρα?αυτο που εχω βρει ειναι στα 43.000 χιλιομετρα , δεν εχω τσεκαρει το book ακομα να δω αν εχει αλλαξει κατι... το tsi με τα 140 hp εχει εξισου τα ιδια προβληματα??
  2. μαλιστα , δηλαδη αν καταλαβα καλα , να μην κανω την ανταλαγη , για να σας ρωτησω ομως , το 1.400cc με τα 140tsi εχει ακριβως τα ιδια προβληματα??
  3. σε ευχαριστω για την βοηθεια , εχεις και εσυ gt?
  4. καλησπερα σε ολους , θα ηθελα την συμβουλη σας αλλα και τις απαντησεις σας σε μερικες ερωτησεις που θα ηθελα να κανω. πριν 3 χρονια ειχα ενα Golf 2.00 FSI , επρεπε να το δωσω διοτι δεν μπορουσα να το δικαιολογησω στην εφορια( με το εισοδημα που δηλωνω) και να το συντηρω ετσι οπως ηρθανε η καταστασεις. μολις το εδωσα πειρα ενα peugeot 207 rallye , εχω τρελλα με την VW ομως, αυτην την στιγμη εχω βρει Golf GT 06/2008 , 1.400cc 170ps και σκεφτομαι να το κανω ανταλαγη , θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας? 1: τι καταναλωση εχει το Golf ? 2: ειχα ακουσει πως καποια Gt ειχανε καποια προβληματα , αλλα ειτε στην τουρμπινα , αλλα στον κομπρεσορα , ισχυει? θα πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.