Jump to content

Gudphaze

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Gudphaze

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Gudphaze's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ωραίος. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Από ότι φαίνεται και εγώ για τον πίσω θα πάω για αρχή.
  2. ’Αρα εάν υπάρχει ήδη το Polo πας για προσθήκες και κουμπώματα.
  3. Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει σχετικά με το R-Line πακέτο. Είναι διαθέσιμο για αναβάθμιση εξωτερικής εμφάνισης κλπ ? Υπάρχει κάποιος από το forum που το έκανε εάν ναι ποιο ήταν το κόστος πάνω κάτω? Αυτό που με απασχολεί εμενα κυριως είναι το θέμα με τους προφυλακτήρες, δυστυχώς δεν είχα χρόνο να περάσω από κάποια αντιπροσωπεία να το διευκρινίσω. Είναι σαν αυτούς που πουλάνε στο ebay κουμπωτή/βιδωτή η γίνεται ολοκληρωτική αντικατάσταση ? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  4. το σκέφτηκα και αυτό το ενδοχόμενο αλλα η τιμή του θα εκτοξευτεί στα ύψη + ότι θα αργήσει πολύ για δεύτερο χέρι (όπως σκέφτομαι να πάρω το GTI)
  5. Καλησπέρα παλικαρια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δώστε μου λίγο χρόνο για να απαντήσω μια προς μια. Εαν δεν ηταν τοσο προβληματικο θα το ειχα παρει ηδη χωρις 2η σκεψη. Την συγκεκριμένη περίοδο τα εισερχόμενα έσοδα μου είναι αρκετά οποτε μπορώ να τα καλύψω το θέμα είναι πως φοβάμαι μην τυχόν τρέχω στα συνεργεία συνεχεια. Μήπως πρέπει να ζητήσω καλύτερα τσάμπα λάδια για όλη την season? Έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι που με κρατάει πίσω Έφυγε, που και ποτε! δυστυχώς το μονο αμάξι που με ικανοποιεί εμφανισιακά είναι το 5r :/ το ξέρω πως αυτό που λέω είναι παλαβό αλλα είναι τόσο ερωτεύσιμο Η αλήθεια είναι πως το πετρέλαιο σώζει ζωές . Δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο. να είσαι καλά αδερφέ! Όντως έτσι είναι, εγώ όταν πήρα το αμάξι έλεγα η μάλλον κορόιδευα τους τύπους που ρίχνουν άπειρα λεφτά σε μια ρόδα. Τώρα ξέρω πως είναι, το πονάς το μπουρδέλο σου και θες να το κανεις ωραίο όπως και να έχει. Το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας... Όπως λέω και πιο πάνω φοβάμαι τα τρεχάματα για αυτό το σκέφτομαι τόσο πολύ! Δυστυχώς έχω φάει σκάλωμα με την Πολαρα. Ωραίο το scirocco αλλα στα ματια μου μια είναι η γκόμενα... Η αλήθεια είναι αυτή, πήρα την χειρότερη περίοδο αμάξι. Πλέον πουλάνε τα πάντα και σε " χαμηλές " τιμές
  6. Καλησπέρα παιδιά. Νέο μέλος στην παρέα με ένα τεράστιο δίλημμα! Πριν περίπου 6 μήνες απέκτησα ένα Polo Tsi 1.2 Highline λευκό. Με το αμάξι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Μηδενική κατανάλωση, αξιοπιστία τα πάντα όλα. Πριν λίγο καιρό μου ήρθαν κάποια απροσδόκητα χρήματα τα οποια σκέφτομαι να τα ρίξω στο αμάξι για να μην μακρηγορώ τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω είναι όταν με το καλο έρθει η R-Line(ζάντες, προφυλακτήρες κλπ) και μια αναβάθμιση πρώτου στάδιου. Το κόστος ολων αυτων υπολογίζεται περίπου στα 2-4 χιλιάδες euro( διότι δν ξέρω ακόμα το κόστος της R-Line στην ελληνική αγορά στο εξωτερικό είναι 1.500 ευρώ μέσα-έξω αναβάθμιση) Αξίζει όλο αυτό ? Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω να δώσω το δικό μου και να βάλω την διαφορα και να πάω σε ένα Polo GTI. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.