Jump to content

john30

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

About john30

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

john30's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

19

Reputation

  1. Σήμερα που μίλησα με άτομο που έχει κάνει την μετατροπή στο 6άρι χρειάζονται επιπλέον τα παραπάνω καλώδια για τα φανάρια και οι αισθητήρες ύψους οι οποίοι είναι λίγο ακριβοί και κωδικοποίηση. Οι αισθητήρες βέβαια μπορούν να μην μπουν αλλά η ρύθμιση πάνω κάτω θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Άρα προχωράω στο να μαζεύω σιγά - σιγά τα πράγματα.
  2. έχουμε κανένα λινκ για αυτούς τους αισθητήρες ή κόστος?
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γι'αθτό και προσανατολίζομαι για τα ΟΕΜ Το τι θα χρειαστώ είναι το ζήτημα εκτός από φανάρια, ballast και λάμπες
  4. Τα έχω δει. Όντως φαίνεται καλή δουλειά αλλά σαν το oem πιστεύω δεν έχει + ότι οι προτζέκτορες τι προέλευσης είναι και πόσο θα αντέξουν στον χρόνο...
  5. Δεν πιστεύω να έχω καμία μα καμία τύχη στην αντιπροσωπεία καθώς όπως μου είχαν πει παλιότερα δεν ασχολούνται με μετατροπές...
  6. Ενδιαφέρομαι για την αντικατάσταση των απλών φαναριών αλογόνου σε xenon. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς θα χρειαστώ εκτός από τα φανάρια, τις μονάδες ελέγχου και τις λάμπες? Αξίζει μια τέτοια μετατροπή οικονομικά? Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω αμάξι με oem xenon και η διαφορά με τα απλά είναι μέρα με την νύχτα.
  7. Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα μόνο με βερνίκι. Που θα πιάσει το βερνίκι? Πάνω σε επιφάνεια χωρίς να έχεις κάνει κάποια προεργασία. Εδώ αν τα καθαρίσεις και κάνεις μια βόλτα θα μαζέψει μάκα από τα τακάκια. Πάνε ρίξε βερνίκι μόνο και πιστεύω ότι σε μηδέν χρόνο θα έχει φύγει. Το ποιο σωστό είναι να τα βγάλεις να τα κάνεις αμμοβολή και μετά να τα βάζεις στο χρώμα του εργοστασίου που θέλεις. Ότι άλλο και να κάνεις κατά την γνώμη μου πάντα τα αποτελέσματα θα σε απογοητεύσουν.
  8. Τα κάνεις μια αμοββολη μετά αστάρωμα και μετά τα βάφεις με χρώμα που να φέρνει στο μαμά. Μπορείς να πας σ'ενα μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου και να σε ετοιμάσει ότι χρώμα θέλεις και σε ότι απόχρωση θέλεις. Αν τα αφήσεις έτσι ότι και να βάλεις πάλι θα σκουριάζει.
  9. Αν και είμαι Θεσ/νικη στείλε το τηλ. να τον πάρω αφού και ξέρει από την συγκεκριμένη μετατροπή. Σωληνάκια έχω πάρει ήδη.
  10. Με 312 θα τις βάλω αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω φτιαχτούς αντάπτορες ή να παραγγείλω από έξω. Είμαι στο ψάξιμο ακόμη.
  11. Δεν είμαι μπογιατζής απλά παλιά δούλευα σε σίδερα - αλουμίνια και ξέρω καλά από βαφή. Αστάρι το πέρασα περίπου 3-4 χέρια μέχρι να καλυφθούν σωστά όλες οι επιφάνεις με ένα παχύ στρώμα και αυτό είναι και το σωστό. Το πρωτεύων στο βάψιμο είναι να προετοιμάσεις πρώτα την επιφάνεια που θες να βάψεις. Είτε με αμμοβολλή, είτε με γυαλόχαρτο είτε με όποιον άλλο τρόπο θέλει ο καθένας. Αν γίνει αυτό τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι. Το έχω ξανακάνει όπως προείπα και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν με έχουν απογοητεύσει.
  12. Πρώτα έγιναν αμμοβολλή, μετά περάστηκαν με αστάρι και στο τέλος βάφτηκαν με χρώμα 2κ. Η αμμοβολή έγινε από επαγγελματία και τα υπόλοιπα από εμένα. Την ίδια δουλειά είχα κάνει και στο δικό μου αυτοκίνητο και εδώ και 1+ χρόνο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Απλά ο χώρος που τα έβαψα είναι μεν κλειστός αλλά η πόρτα χαλασμένη και φοβήθηκα να τα αφήσω εκεί για το βράδυ γι'αυτό και αναγκάστηκα και τα πήρα.
  13. Αγορά, αμμοβολλή και βάψιμο μας βγήκαν σύνολο στα 430 ευρώ. Δεν το λες φθηνά αλλά ούτε και ακριβά μιας και είναι σαν να έχεις καινούργιες δαγκάνες. Και εγώ έριξα πολύ ψάξιμο γιατί π.χ αν έπαιρνα τις άλλες που ήθελαν αλλαγή οι τσιμούχες πιστεύω θα ξέφευγα στην τιμή. Τώρα μας λείπουν τα αυτοκόλλητα και ένα βερνίκι και είμαστε έτοιμοι. Το μόνο μείον ότι δεν στέγνωσαν καλά οι δαγκάνες και από την κάτω μεριά κόλλησαν στο πατάκι του αυτοκινήτου. Θα τις κάνω ένα τοπικό βαψιματάκι μιας που εκεί που είναι δεν φαίνονται. Υ/Γ Αντάπτορες μπορούμε να βρούμε από εδώ ή να παραγγείλω από εξωτερικό που έχω βρει?
  14. Τελικά βρήκα άλλες δαγκάνες οι οποίες ήταν άψογες οι τσιμούχες και δεν θα χρειαστεί να κάνω αλλαγή. Τις πληρώσαμε βέβαια κάτι παραπάνω αλλά με γλίτωσαν από πολύ φασαρία.
  15. Ετοιμάζονται και οι δαγκάνες για το 6άρι του αδερφού μου. Αύριο πάνε για αμμοβολή και μετά σειρά το βάψιμο. Το δωράκι του για το καλορίζικο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.