Jump to content

aleo113808

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About aleo113808

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

aleo113808's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτήν τη στιγμή όλα σχεδόν τα τιμολόγια των εταιριών είναι παραμετρικά παίζει ρόλο ο τκ, ηλικία, δίπλωμα, έτος κατασκευής του αυτοκινήτου, αν έχεις ατυχήματα και φυσικά τι καλύψεις επιλέγεις. Άρα δεν μπορείς να το συγκρίνεις σε σχέση με το τι πληρώνει ένας γνωστός σου ακόμα και με άτομα της οικογένειας σου αφού όλες αυτές οι παραπάνω παράμετροι εξατομικεύουν το ασφάλιστρο για τον καθένα μας. Όσο για τον ασφαλιστή σου οι εποχές που επηρέαζαν την τιμολόγηση έχουν περάσει. Εγώ απλά θα σε συμβούλευα να ζητήσεις προσφορές από κάποιες εταιρίες και να επιλέξεις, στο ιντερνετ που αναφέρθηκες για το anytime η αλήθεια είναι ότι θα βρεις πολύ καλές τιμές αλλά να ξέρεις ότι αν χρειαστείς κάτι είσαι εσύ και το τηλεφωνικό κέντρο.
  2. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, εγώ έχω το Golf5 TSI με τα 140 άλογα και στην μάσκα που έχει γρίλιες κάποιος καλός άνθρωπος λογικά με κοτσαδόρο που τις έχει σπάσει. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω μόνο τις γρίλιες γιατί στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι πάει με όλη την μάσκα δηλαδή 260 ευρώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.