Jump to content

vaggelismps

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About vaggelismps

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

vaggelismps's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλα εννοειτε οτι παει 200+ απλα το ειπα ετσι για να πιασω ολη την γκαμα μεχρι και 240 αλογα ..
  2. καλησπερα σε ολα τα μελη.ειμαι στην ευχαριστη θεση να πω οτι σε ενα μηνα θα ειμαι ενας κατοχος ενος scirocco 1.4 160hp σε blue rising:)ακομα δεν το πηρα και σκεφτομαι τι θα του κανω...στο μυαλο μου εχω ενα πρωτο σταδιο το τυπικο φ.π.ε(φιλτρο ,προγραμμα,εξατμιση)οι λυσεις για το συγκεκριμενο μοτερ ειναι απειρες!!!οποτε θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν ηδη δοκιμασει να βελτιωσουν αυτο το μοτερ να μου προτεινουν λυσεις για να φτασω και εγω στα 200+ αλογα..ευχαριστω για το χρονο σας
  3. εγω προσωπικα θελω polo gti αλλα αυτα που με κραταει μακρια του ειναι το "προβληματικο " του μοτερ.δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω για αλλαγες ελατηριων η και μοτερ σε καινουργιο αμαξι και δεν μιλαω για την ταλαιπωρια που θα τραβηξω μεσα στις αντιπροσωπειες που ειναι ενα προβλημα απο μονο του αυτο.
  4. και εγω απο οτι βλεπω στο scirocco με βλεπω να καταληγω.οσο για τα γκαζια εχω το μικροβιο της βελτιωσης οποτε δεν με απασχολει τοσο αυτο...εγω θελω αξιοπιστια πανω απο ολα και νομιζω οτι ειναι αυτονοητο καινουργιο αμξι να μην ζηταει τιποτα εκτος απο βενζινη(προσωπικη μου αποψη).
  5. και εγω δεν το περιμενα να ειναι τοσο προβληματικο.η αληθεια ειναι οτι ειμαι γιαπωνεζος χρονια τωρα και ελεγα ενταξει vw ειναι καλο θα βγει.επομενως κατα την γνωμη σας καλυτερα scirocco?
  6. χαιρετω ολα τα μελοι του club μιας και ειμαι καινουργιος εδω.δεν ειμαι ακομα κατοχος ενος gti αλλα απο οτι βλεπω δεν νομιζω και να γινω ποτε.διαβαζω ασταματητα τα προβληματα του gti και τραβαω μια τα μυαλα μου γιατι ειναι ερωτας το αμαξι αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι δεν μπηκα σε αυτο το τρυπακι για αλλαγες μοτερ.θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν αξιζει να το αγορασω και αν θα παρουσιασει τα ιδια προβληματα που εχει βγαλει σε αλλους .αξιζει να κανω την αγορα αυτη ειναι να κοιταξω για το scirocco μιας και μιλαμε για 20.000 που δεν ειναι και λιγα λεφτα..ευχαριστω για το χρονο σας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.