Jump to content

Golf mk5 GT

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Golf mk5 GT

  1. Θελω να σου κανω μια ερωτηση απλα για να δω διαφορες..Πριν 2-3 μερες που πηγα και ρωτησα την τιμη του Revo εδω στην Θεσσαλονικη μου ειπε πως ειναι 850 ευρο και πως η καλυτερη τιμη που μπορει να μου κανει ειναι 750 ευρο ή αν θελω να περιμενω μηπως βγαλουν τωρα στα κοντα καμια προσφορα (οπως κανουν) και να το κανουμε με 650 ευρο...εσυ εχεις Revo..? και αν ναι με ποσα λεφτα το τοποθετησες..? Ευχαρηστω πολυ!
  2. Τελικα απο Δευτερα μαλλον θα επιχειρησω να το κολλησω..Οποτε περημενουμαι..
  3. Δημητρη να ανεβασω τωρα φοτο πολυ δυσκολο..το αμαξι το εφερα κατω απτο σπιτι μου..το ραγησμα ειναι εκει που κουμπονει το ημιαξονιο στο σασμαν/διαφορικο..εκει ακρηβος που κουμπονει απο την πανω πλευρα..και ειναι περιπου 3-4 ποντοι (το ραγησμα) ..
  4. οχι θεσσαλονικη .. οταν λες να μου πρωτεινεις καπου να παω? πιστευεις πως ισως να επισκευαζεται????
  5. παιδια φτανει με αυτο το μουφα..ελεος εχω φαει τερμα μεγαλη ξενέρα..τα vw τα γουσταρω τερμα και δεν θελω να κραξω τιποτα..απλα ξανα λεω πως μου φενεται πολυ κουλο να ραγησω το διαφορηκο..το αμαξι ναι δε λεω οταν το ''σπαω'' ναι το ''σπαω'' οσο γινεται,το να ειχα σπασει το σασμαν θα μου φαινοταν πολυ ποιο λογικο απτο να ραγησω το διαφορικο..ο ανθρωπος που επεισκευαζει το αυτοκινητο μου ειναι θειος μου και η απαντιση του στο πως προκληθηκε αυτο ηταν..απτα σπηνιαρησματα τα χειροφρενα και ολα αυτα,σε εκεινο το σημειο μου ειπε τρωει το ποιο πολυ ζορι και απλα καπου ζοριστηκε πολυ (ισως πανω σε σπηνιαρισμα) και ραγησε.. Και η ποιο χαμιλη τιμη σασμαν που βρηκα ειναι μεσω internet .. στα 900 ευρο.. βεβαια θελω να ψαχτω να δω μηπως μπορω με πατεντα να κανω κατι να το κολησω..αν και δεν νομηζω να γινεται κατι τεττοιο.. ΥΓ:τα 1000-1200 ευρο που ελεγα και τωρα τα 900 ευρο ειναι παντα για μεταχειρισμενο σασμαν..η τιμη ενος καινουργιου δεν εχω καν ιδεα ποσο ειναι..
  6. και πιο πανω εγραψες δεν εχει διαφορικο..τωρα λες ειρωνικα ''μαγκα πισωκινητο?΄΄ .. Αν εισαι ασχετος και δε ξερεις να δωσεις μια απαντιση η να πεις κατι χρησημο καλυτερα τοτε να μην απαντας τουλαχιστον ειρωνικα ..
  7. ηχο απο την καδενα εχει τυχει να ακουσω και εγω,αφου ομως εχει τυχει να εχω να το βαλω μπρος το αμαξι 5-6 μερες..ετυχε να ακουγεται 1-2 δευτερολεπτα και να σταματαει..και μου εδωσε την εντηποση πως ο θορηβος ηταν απλα μεχρι να λαδωθει η καδενα..το να εχω να το βαλω μπρος 1 μερα και να ειναι κρυο και να μου το κανει δεν εχει τυχει..
  8. Τελος παντον φιλαρακι κι ομως εμενα μου συνεβει αυτο..και οσο περιεργο σου φενεται εσενα και σε ολους αλλο τοσο φενεται σε μενα που εχω παθει την ζημια..στην τελικη το αμαξι μου το πηγαινω σε συγκενικο προσοπο και δεν ειχα χρειαστει κατι μεχρι στιγμης..αλλα τωρα που εγεινε αυτο ξανα λεω μου φανικε τοσο ''κουλο'' που εκανα ενγγραφη και το ποσταρα..τωρα αν συνεχηζεις να πηστευεις πως ειναι ψεμα..ε δεν ξερω τι να πω..παντος οταν ειναι να το κανω θα ανεβασω κ φωτογραφιες.. Και ο λογος που εκανα ενγγραφη ειναι για να συζητησω για το προβλημα μου..και οχι για να συζηταω ολα τα παραπανο..
  9. Πρώτα απο όλα φιλε Νικο οχι δε το κοπάνισα πούθενα..Δευτερων για το αν ειμαι μαιμου η οχι λες οτι νανε..Το vwclub το παρακολουθώ καιρό απλά δεν έτυχε μεχρι στιγμής κατι και απλά δεν εγεινά μελός και τελος για ποιον λογο να κανω τον κοπο να κατσω να ποσταρω κατι τεττοιο.. Το οτι ραγησε το διαφορικο σε εμενα οντος συνεβει και απλα δεν ετυχε να το δω πουθενα στο forum και το ετσι το postara..Γιατι απλα και εμενα μου φενεται πολυ περιεργο να συνεβει κατι τεττοιο..Και αν ειναι πλακα η οχι ασε να το ξερω εγω καλητερα που τωρα πρεπει να δοσω 1000 με 1200 ευρο ή εστο 900 ...
  10. Παιδία σας καλησπερήζω σαν νέο μέλος του VWClub και δυστήχος με δυσάρεστο θέμα.. Χθές λοιπον πήγα στον μηχανικό μου για να δω απο που χάνω βαλβολινες..Και για να μην τα πολυ λογώ είδαμε πως εχει ραγήσει το διαφορικό .. Έχει σύμβει κατι παρόμειο σε καποιον αλλον απο εδω..?? Ή ο μονος που κατάφερα να κάνω κατι τετοιο ειμαι εγω..?(δυστηχος) .. Και αυτο που ποναει ακομη περισσοτερο ειναι η τιμη για ενα αλλο σασμαν,που κυμαίνεται στα 1000-1200 ευρο .. Ευχαρήστω πολύ Σώτος..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.