Jump to content

Lefterisa3

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lefterisa3

  1. Σωστα και αυτα .. Πριν τη ταπωσεις δοκιμασε στο υβριδιο να φας εσωτερικα το αλουμινιο στο σημειο που κανει μισοφεγγαρο μεσα στη φωλια της σκαστρας κατα 3 χιλιοστα.. Το φρεζαρισμα το κανει γιατι ειναι σχεδιασμενο για τη μαμα διαμετρο φτερωτης.. Το εκανα σε φιλο με πολυ καλα αποτελεσματα!
  2. Καλησπερα στη παρεα... Θλω να σταθω στα εξης.. Το εργοστασιακο συστημα σκαστρας εχει πολλα θετικα και ειναι αρκετα εξελιγμενο απο τις παλιοτερες διαταξεις . Εχουμε τη σκαστρα ΠΑΝΩ στο αλουμινιο της τουρμπινας και μια ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα με αποτελεσμα αμμεση εκτονωση !! Πως ειναι δυνατον να παρακαμπτετε αυτο το τομεα? Ενα απλο αμμεσο ηλεκτρομαγνητικο κυκλωμα που παμε και το κανουμε ηλεκτρομαγνητικο (γιατι μπαινει η ν75) Και στη συνεχεια πνευματικο! Το οτι προστιθεται καθυστερηση στο ανοιγμα της σκαστρας μπορει να το καταλαβει οποιος εχει εστω στοιχειώδης γνωσεις φυσικης.. Υπαρχουν logs στο vwortex απο καποιον που ειχε το χρονο και ασχοληθηκε και φαινεται καθαρα το (lag) που εχει σε σχεση με την αμμεση μαμμα σκαστρα.. Επισης σε χαμηλες στροφες υπαρχει φλουταρισμα ακομα και με μαλακα ελατηρια και πολλοι το εχουν καταλαβει απο τη πρωτη στιγμη.. Επισης προσθετουμε αδυναμα σημεια στο χρονο που απαιτουν ελεγχο (ταφακια...σωληνακια..γρασαρισμα..κτλπ) τα οποια ειναι για μενα λυση αναγκης οταν δεν υπαρχει αλλη επιλογη σε aftermarket προιον.. Απο τη στιγμη λοιπον που εμφανιζεται ενα προιον που κραταει την εργοστασιακη μορφη λειτουργιας της σκαστρας ΣΥΝ οτι δεν προσθετει τον πονοκεφαλο με σωληνακια παρασωληνακια ταφακια και γρασακια και μπορει και αποδεικνύει οτι δεν εχει απωλειες σε πιεση αλλα και αντοχη στο χρονο ΑΛΛΑ και την μιση τιμη δεν μπορω να φανταστω πραγματικα ενα μοναδικο λογο να μην τη προτιμησω. Υγ .. να και το λινκhttp://forums.vwvortex.com/mobiquo/smartbanner/welcome.php?referer=http%3A%2F%2Fforums.vwvortex.com%2Fshowthread.php%3F3336171-Forge-2-0t-Diverter-Valve-review-%28long%29&code=258ac608a6d986a64e8a401d14a66354&board_url=http%3A%2F%2Fforums.vwvortex.com〈=el
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.