Jump to content

ilion10

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About ilion10

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

ilion10's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Νίκο καλημέρα απο Αθήνα δεν είσαι; Εσύ έχεις αυτό του φίλου katt?
  2. Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει η δυνατότητα για Ίντερνετ με κάποιο τροπο;3g ή wifi?
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα επικοινωνήσω μαζί τους.
  4. Καταπληκτικό, απο που το πήρες κ πόσο; Σου έχει παρουσίαση κάποιο πρόβλημα;
  5. Έχει και κινεζικα, εσύ ποιο απο τα 3 έχεις;θέλω να δουλεύει απροβληματιστα. Προσπαθώ να διαβάσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα περισσότερα συστηματα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Καμία πρόταση; Διαθέτει μέχρι 600.
  6. Παιδιά καλημέρα, τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας όλα αυτά τα θέματα έχω εντυπωσιαστεί. Απο ότι κατάλαβα με 400-500 έχεις ένα full extra μηχάνημα, σωστά; Θα ήθελα απο την εμπειρία σας να μου πείτε υπάρχουν προβλήματα; Όπως της μπαταρίας; Ο εγκέφαλος error? ή έχουν ξεπεραστεί κ δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα μηχάνημα όσο το δυνατόν χωρίς κετατροπές όπως το εργοστασιακό δηλαδή να κουμπώνει, γιατί το αυτοκινητο είναι εταιρικό κ θα ήθελα κάποια στιγμή να βάλω πάλι πίσω το δικό του rcd. Σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν μακριά απο τα κινέζικα κ αγορά του kenwood που είναι μονόδρομος κ απροβληματιστο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες; Αν μπορείς στείλε μου σε πμ το τηλ σου. Ευχαριστώ.
  8. Παιδιά έχω το golf vi, αυτή η πηγή ταιριάζει; Κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει για αγορά καινούργιας πηγής; Τα φώτα σας σαν καινούργιος στο φόρουμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.