Jump to content

vasilis32

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About vasilis32

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

vasilis32's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το πιο πιθανό είναι να είναι έτσι όπως τα λες και το πρόβλημα αυτό να αφορά ένα μικρό ποσοστό ιδιοκτητών της τάξης του 5% η και λιγότερο. Επειδή όμως όπου υπάρχει καπνός (άσπρος) καμιά φορά υπάρχει και φωτιά δεν θέλω ν το ρισκάρω και θα εμμείνω στην επιλογή μου για το 122. Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει τα 100.000κλμ με το 122 και να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό με τις βαλβίδες η κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα? ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο golf 5. Επειδή διαβάζω στο forum τα προβλήματα που έχουν κάποιοι ιδιοκτήτες με τον καθαρισμό των βαλβίδων και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία θέλω να ρωτήσω αν τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και το 122αρι μοτέρ. Υπάρχει κάποιος κάτοχος golf 5 122ps που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?? Σκέφτομαι το 122αρι και ας είναι πιο αργό (λιγότερο η περισσότερο) ξεκάθαρα για λόγους αξιοπιστίας και γιατί δεν θέλω να χάνω τα πρωινά από την δουλεία μου για λαμπάκια, σκάστρες και πολύ περισσότερο καπάκια… (δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση των επιδόσεων των παραπάνω κινητήρων παρά μόνο οι εμπειρίες των ιδιοκτητών 122 με πολλά χιλιόμετρα. Ευχαριστώ)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.