Jump to content

panosPolaraTsi2010

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panosPolaraTsi2010

  1. αν είναι να τα κάνεις μαύρα για μένα μόνο μεταλλικό,και όχι ματ γιατί θα φαίνονται πολύ ψεύτικα,ψάξτο καλά για να μην το μετανιώσεις γιατί δεν υπάρχει επιστροφή..η μάλλον υπάρχει και κοστίζει ακριβά(το σήμα μόνο από το πορτ μπαγκάζ έχει 25 ευρώ στην αντιπροσωπεία,το μπροστινό υπολογίζω 30+++,ευτυχώς όμως εγώ το μπροστινό το γlίτωσα γιατί ήταν πάνω στην σίτα του gti)
  2. τα μαύρα να φανταστείς τα άφησα επάνω 4 ημέρες μόνο,οι εντυπώσεις είναι ότι το έκαναν πιο ''άγριο'',έχασε όμως την ''κλασσική'' του ομορφιά,τώρα που έβαλα μπροστά και την κυψελωτή σίτα του gti μου αρέσουν περισσότερο τα νίκελ..,θα ανεβάσω και φωτογραφία στο προφιλ μου,τώρα το ψάχνω γιατί είμαι νέος.
  3. καλημερα παιδια,ειμαι κάτοχος ενός polo tsi highline ,λοιπόν για το σήμα της vw στον μπροστινό προφυλακτήρα το πατάς ελαφρώς μέσα και το στρίβεις αριστερα και ξεκουμπώνει,τοποθετείται πάλι με την ίδια ευκολία!το πίσω σήμα της vw παίρνεις μία σπάτουλα ή κάτι παρόμοιο και το ξεκουμπώνεις με μεγάλη προσοχή γιατί είναι πιο εύθραυστο από το μπροστινό!το ''tsi'' το αφαίρεσa επίσης προσεκτικά με μία σπάτουλα και την κόλλα που έχει μείνει από κάτω την τρίβεις με το δάκτυλο και βγαίνει(φοβόμουν μήπως δω άλλο χρώμα από κάτω από το σήμα αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε καμία απολύτως διαφορά με τον υπόλοιπο προφυλακτ'ηρα),τα τρία αυτά σήματα τα έβαψα σε μαγαζί μαύρο μεταλλικό για να πηγαίνει με το κόκκινο χρώμα του αυτοκινήτου!τελικά τοποθέτησα την σίτα από polo gti και αγόρασα πάλι τα αρχικά νίκελ σήματα,οπότε μου έμειναν τα τρία αυτά μαύρα μεταλλικά σήματα(τα αυθεντικα της vw) και πωλούνται.όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει,περιοχή αθήνα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.