Jump to content

marianna81

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About marianna81

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

marianna81's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πραγματικά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου ΤΑΖ! Θα δω πώς θα δράσω εκείνη τη στιγμή. Εξάλλου σε ένα μήνα λέω να πάω να το περιποιηθώ! Καλό σου βραδυ!
  2. Δύσκολο να είμαι απο πάνω γιατί μου είπαν ότι θα διαρκέσει 3-4 ώρες περίπου και πρέπει να το αφήσω και να το πάρω αργότερα.Εξάλλου δεν είναι και λίγο σπαστικό να είσαι από πάνω από το κεφάλι του άλλου όταν δουλεύει? Του δημιουργεί άγχος. Άσε μην κάνει κανένα λάθος..
  3. Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας!Και εμένα τόσο περίπου μου είπαν. Γύρω στα 400€ μαζί με αλλαγή λαδιών και κάρτα καυσαερίων δώρο και αλλαγή φίλτρου βενζίνης. Πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου είπαν 450 μόνο για αλλαγή ιμάντων χρονισμού που χρειάζεται να γίνει! Εγω αλήθεια πώς μπορώ να διαπιστώσω ότι θα μου βάλουν γνήσια? Τους έχω εμπιστοσύνη εν μέρει αλλά που λέει ο λόγος ούτε τον εαυτό σου δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι! Καλά έκανες ΤΑΖ και τα αγόρασες μόνος σου. Σκέφτομαι και εγω να τα αγοράσω από την αντιπροσωπεία
  4. Καλησπέρα σας. Έχω ένα polo μοντέλο του 2005 και 1400 κυβικών. Έχω κάνει μέχρι στιγμής ούτε 37000 χλμ αλλά επειδή το έχω 7 χρόνια μου είπαν να αλλάξω ιμάντες χρονισμού. Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που του κάνω σέρβις αλλά θα ήθελα να ενημερωθώ για την τιμή για να επιβεβαιωθώ ότι τόσο κοστίζει. Μου είπαν ότι θα κοστίσει 280€ όλα μαζί και θα ήθελα να μου πείτε αν όντως είναι τόσα , γιατί είναι δύσκολες οι εποχές και μαζί με το γενικό σέρβις θα μου κοστίσει γύρω στα 450€! Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.