Jump to content

geortrian

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About geortrian

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

geortrian's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. για μενα ποιο καλωδιο κανει? γνωριζει κανεις? golf cabrio mk6
  2. καλημερα εχω το golf 6 cabrio 2012. εχετε καποιο καλωδιο συγκεκριμενο να προτεινετε? ή τι πρεπει να προσεξω...? και το προγραμμα για αναγνωριση βλαβων και για προγραμματισμο πως λεγεται ακριβως?
  3. λες αμα το παω σε καποιο καταστημα που τοποθετει ηχοσυστηματα να την ξερει την πατεντα? ή πρεπει να τον ρωτησω κατι συγκεκριμενο....?
  4. επειδη γενικοτερα δεν εχω δοκιμασει ποτε να κανω καποια τετοια παρεμβαση δηλαδη να παρω ρευμα απο ασφαλεια υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως βρισκω ακρη μεσα εκει?? ακομα και να το εχω κλειστο θα τραβαει ρευμα? και οσον αφορα την κεραια μου ειναι λιγο δυσκολο να την βαλω στον καθρεφτη γιατι εχω το golf cabrio και φοβαμαι μετα μην χαλασω κατι απο τα λαστιχα με την στεγανοτητα....καπου στους αεραγωγους στο κεντρο δεν χωρανε?
  5. κοινως ειναι οπως το βιντεο??? και μια ερωτηση την κεραια της τηλεορασης για να μην φαινεται που την κρυβουμε?
  6. ωραια αμα ειναι ιδια η ποιοτητα ηχου δεν εχω κανενα προβλημα....για να το εγκαταστησω χρειαζεται καποια ιδιαιτερη διαδικασια ή ειναι κατι απλο? και θα συνεργαζεται και με τα χειριστηρια του τιμονιου μου? και με τον υπολογιστη ταξιδιου μου?
  7. τοσο χαλι ειναι ο ηχος? και τοτε γιατι να το επιλεξουμε? μονο για το οτι μοιαζει με το μανισιο?
  8. http://www.ebay.de/itm/ES786GE-7-HD-Autoradio-GPS-Navigation-DVD-TV-iPod-VW-PASSAT-SKODA-CADDY-BORA-/230716325903?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item35b7c3c00f#ht_14684wt_1156 φιλε πολυ ωραια αυτο και σκεφτομουν να παρω και εγω κατι παρομοιο απλα θα ηθελα να μου πεις μιας και το ειδες σε φιλους σου να δουλευει με το κλιματιστικο...δηλαδη αμα βγαζει τις ρυθμισεις στην οθονη και αν συνεργαζεται με τα χειριστηρια του τιμονιου... επιπλεον ειναι δυσκολο στην εγκατασταση? σε ευχαριστω εκ των προτερων
  9. ενδιαφερομαι να αλλαξω τις λαμπες στο golfακι μου για να βαλω λαμπες ψυχρου φωτος (οχι μπλε σε καμια περιπτωση) εχετε καποια μαρκα-μοντελο να μου προτεινετε? και ποιον τυπο απο λαμπες χρειαζομαι?(ειμαι λιγακι ασχετος με το αθλημα) ελπιζω οτι το golf το απλο με το golf cabriolet 2012 που εχω να παιρνουν τις ιδιες λαμπες.. Σας ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.