Jump to content

olop

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by olop

  1. Ναι! μετά τα 2000 πραγματικά χλμ που έχει διανύσει το αμάξι, το μικρό άρχισε να μετράει μόνο του πιο γρήγορα και έχει φτάσει τα 5,4 χλμ ενώ το μεγάλο είναι στα 2002 χλμ :S Παίζει απλά να μηδενίστηκε πιο μετά? Τέλος πάντων, όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, κάποτε θα τον μηδενίσω από μόνος μου όποτε δεν έχει νόημα.. thx πάντως!
  2. Ναι, το ξέρω, απλά μέχρι τώρα δεν έτυχε να θελήσω να το μηδενίσω και μου έκανε εντύπωση που αντί να γράφει 2,1km πχ, άρχισε να αυξάνεται πιο γρήγορα..
  3. Καλησπέρα, έχω ένα polo 6r εδώ και 6 μήνες, καινούργιο και σήμερα πέρασα τα 2000km (ναι, το αυτοκίνητο δεν κινείται και πολύ ). Δεν έχω μηδενίσει ποτέ το trip (τον χιλιομετρητή που μπορείς να μηδενίσεις τέλος πάντων) και εκεί που συμβάδιζε με τον μετρητή που δεν μηδενίζεται, μετά τα 2000km άρχισε να κάνει τα δικά του και πλέον έχω trip 5,4km! Τι συμβαίνει? Επίσης, κοίταξα από περιέργεια πότε είναι το προτεινόμενο service και γράφει 17600km... με το ρυθμό που αυξάνονται τα χιλιόμετρα, υπολογίζω να το πηγαίνω σε 4 χρόνια :p Αλλά μάλλον δεν το "ακούω", ε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.