Jump to content

Christos K

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Christos K

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Christos K's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πάνο σε ευχαριστώ πάρα πολύ, επιστρέφει αυτές τις μέρες ένας γνωστός-φίλος μηχανικός που δουλεύει σα σύμβουλος, οπότε θα του μεταφέρω κατα λέξη για τον αισθητήρα! Μακάρι να φτιάξει γιατί ο καιρός είναι δύσκολος για πολλά πολλά. Μια χαρά λοιπόν να μη χρειαστεί να αλλάξω κ τη πεταλούδα γκαζιού που μου λέγανε. Πραγματικά σε ευχαριστώ!
  2. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τους τελευταίους 6 μήνες και όπου έχω απευθυνθεί το μόνο που έχω καταφέρει είναι να σπαταλήσω πολύ χρόνο και χρήμα. Γι'αυτό ζητάω τη βοήθεια σας.. Είμαι κάτοχος ενος VW Golf Mk4 1.6 από Αθήνα, έχει κάνει μέχρι και σήμερα 69.000km, το πρόβλημα είναι το εξής Το αυτοκίνητο σε άσχετες χρονικές στιγμές αρχίζει και ρετάρει, κάνει ένα τρέμουλο όταν βρίσκεται στο ρελαντι κάτι το οποίο συμβαίνει αρκετά συχνά και έχουν υπάρξει πολλές φορές που σβήνει κατα τη διάρκεια. Επίσης, τυχαίνει και το τελευταίο καιρό πιο συχνά, με ταχύτητες απο 15-40 και στροφές που δεν έχουν υπερβεί τις 3000+ το αμάξι να σβήνει ακαριαία, πάνω στο κίνηση, κατα τη διάρκεια της οδήγησης όταν ελατώνω ταχ. και κατεβάζω σχέση, στο παρκάρισμα και κάποιες φορές όταν κόβω κ κατεβάζω πιο γρήγορα για να πάρω κάποια στροφή. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει συχνά, σβήνει, ρετάρει συνήθως σε χαμηλές στροφές. Τώρα, αρκετές φορές τυχαίνει σε υψηλότερες στροφές και με μεγαλύτερη ταχύτητα , να πέφτουν οι στροφές απότομα κ να ξανανεβαίνουν την ίδια στιγμή. Το αμάξι έχει περάσει όλα τα service του στην ώρα του, παρακολουθείται κ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όσο αφορά τα συνεργεία τώρα. Σε εξουσιοδοτημένο επώνυμο συνεργείο το αμάξι είχε μείνει 3 μέρες μου είχαν αλλάξει πολ/στες, καθάρισμα πεταλούδας, service κ κάποια περαιτέρω όπου είχα δώσει κοντά 800 ευρώ οπου μου είχαν πει οτι το πρόβλημα ήταν μάλλον σε κάτι απο αυτα, όμως το προβλημα την επόμενη μέρα συνέχισε, οπου το ξαναπήγα. Δέχτηκε να το δει ο αρχημηχανικός ο οποίος μου είπε οτι χρειάζομαι καινουριο βετιλατερ κ κανα 2 άλλα άσχετα και πάλι βλέπουμε, πακέτο 600 ευρω ακόμα. Σηκώθηκα κ έφυγα οπου απευθυνθηκα σε γειτονικό συνεργείου όπου μου είπαν οτι το βετιλατερ λειτουργεί μια χαρα και δε θέλει αλλαγή και ότι αυτο το πρόβλημα επειδη δε φένεται στον εγκέφαλο μάλλον έχει να κάνει με το σύστημα γκαζιού. Δε το χω αλλάξει αυτό γιατί έψαχνα κάποιον γνώστη σε αυτη τη περίπτωση. Μέχρι τώρα εχω ξοδέψει πάνω απο 1500 ευρω κ το μόνο που έχω καταφέρει είναι να σπάω τα νεύρα μου κάθε μέρα στο δρόμο απο το πρόβλημα. Θα παρακαλούσα αν ξέρετε κάτι να με βοηθήσετε ή να μου προτεινετε κάποιον σοβαρό μηχανικό να το πάω. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.