Jump to content

gatoni

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About gatoni

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

gatoni's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οι συγκεκριμένες μάσκες δεν ταιριάζουν στο FSI ή γενικά καμιά μάσκα GTI δεν ταιριάζει; Καμιά άλλη ιδέα για να μην ξανά βάλω την ίδια μάσκα υπάρχει παιδιά;
  2. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Η ερωτησή μου είναι απλή, αλλά χρειάζομαι την βοηθειά σας. Πρόσφατα, μου τράκαραν τον προφυλακτηρα, με αποτέλεσμα να σπάσει φανάρι και η μάσκα στην ευθεία που είναι το σήμα. Το φανάρι το άλλαξα, αλλά την μάσκα την άφησα. Η ζημιά στην μάσκα δεν είναι τρομερή, ένα κομμάτι μικρό έσπασε. Όπως και να έχει θέλω να το αλλάξω. Μιας λοιπόν και θα το αλλάξω, σκέφτομαι αν μπορώ να βάλω κάποια μάσκα απο GTI. Η ερώτηση μου είναι στο κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο να γίνει. Με μια γρήγορη ματιά στο car βρήκα αυτά τα δύο... http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/2340730/ http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/view/2340730/ Θα ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας, καθώς και τα φώτα σας για μια αλλαγή που θέλω να κάνω στο golf μου. Το golf μου είναι 5 fsi, 1.4 . Θέλω να του αλλάξω το look σε gti. Δηλαδή να αλλάξω μάσκες, spoiler, να βάλω εξατμίσεις κτλ. Μιας και δεν είμαι και πολύ "σχετικός" με τι άλλο χρειάζεται, θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας για το αν αξίζει και δεύτερον τι χρειάζεται για να το κάνω. Τέλος, φυσικά θα ήθελα να ακούσω και πιθανές τιμές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.