Jump to content

giannakhc

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About giannakhc

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

2,313 profile views

giannakhc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα Μετά από καιρό επανέρχομαι στο θέμα αυτό καθώς μου σπάσανε το τζαμάκι στο hyndai λογικά επιχείρησαν να το κλέψουν όλο γιατί δεν πήραν τίποτα από μέσα. Για τον λόγο αυτό μου καρφώθηκε στο μυαλό πάλι να φτιάξω την σειρήνα του golf όπως είχα πει στο παρελθόν δεν βαράει η σειρήνα αυτό που σκέφτηκα είναι να το πάω σε κάποιον να μου συνδέσει από τον συναγερμό στην κόρνα αφού λογικά έχει πρόβλημα η σειρήνα (η οποία δεν ξέρω που είναι και στα δύο συνεργεία που το πήγα δεν το βρίσκανε) Γράφω εδώ γιατί μέσω vag που το συνδέσανε σε συνεργείο μου είπαν πως δεν ξέρουν να το ρυθμίζουν ενώ στην auto marin πως πρέπει να το αφήσω και δεν ξέρουν αν φτιάχνετε και τέτοια. Ξέρει κανείς που βρίσκετε η πλακέτα του συναγερμού?
  2. ξέρει κανείς που έχει εχω ακουσει για Ασπρόπυργο και Μενίδι
  3. Προσπάθησα να ανεβάσω και φωτογραφία από την δεξιά μεριά αλλά δεν τα κατάφερα. Ο απολογισμός δείχνει ένα σπασμένο φανάρι εκδορές στον προφηλαχτήρα στραβωμένο καπό δύο κατεστραμένα φτερά + ότι δεν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού ενώ του οδηγού ανοίγει με δυσκολία δεν ξέρω τι δείχνει αυτό και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει στραβώσει εσωτερικά μετόπη κλπ... Δυστυχώς έκανε ήρθαν οι ασφαλιστικές και έκανε δήλωση στον άλλον ενώ θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε έτσι ώστε να του πληρώσουμε την ζημιά του και να μας κάλυπτε εμάς η ασφάλεια, αλλά τώρα είναι αργά.
  4. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Δυστυχώς τράκαρε ο πατέρας μου με το golf αλλά ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα οι επιβάτες. Δεν έχω πάει να δω ακόμα την κατάσταση αλλά από ότι μου είπε στο τηλέφωνο προφηλαχτήρας φτερά και δυσκολεύουν να ανοίξουν λίγο οι πόρτες (από ότι καταλαβαίνω πρέπει να ήταν καλό μπαμ) θα πάω να δω και αν μπορέσω να ανεβάσω καμία φωτογραφία. Γενικά τι προτείνετε τώρα; φαντάζομαι σίγουρα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και αν είμαι τυχερός σε μαύρο για να γλιτώσω αν γίνεται βαψίματα; Εύχομαι να μην είχατε ποτέ παρόμοιες εμπειρίες και να μην έχει κανείς αλλά αν είχατε τι πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας και ασφαλή χιλιόμετρα έυχομαι
  5. Καλησπέρα παιδιά αντιμετοπιζω πρόβλημα αλλά έμενα η διαρροή είναι απο το ίδιο το ψυγείο του λαδιου έχει μια πολύ μικρη τρυπούλα που μπορεί καποιες φορές να μην χάνει καθόλου και αλλες να χάνει 100ml στα 100km δεν έχω καταλάβει ποτέ χάνει συνήθως μέσα στην πόλη με 1η 2α νομίζω. το κοστος αντικαταστασης είναι μεγάλο έχετε καμία ιδέα για καμιά επιδιόρθωση του υπαρχοντως?
  6. Καλησπέρα παιδιά Τον τελευταίο καιρό στο πρώτο αναμα του αυτοκινήτου ακούγεται ένα περιεργο "τιν τιν τιν" για περίπου ένα λεπτό και μετα ησυχάζει.. ο ήχος ακούγεται απο την μεριά του οδηγού και ίσως απο την βαλβίδα egr έχει κανείς άλλος εμπειρία απο αυτόν τον ήχο?
  7. Αυτό με.τις στροφές πως κάποιες φορές αργούν να πέσουν το κάνει και σε μένα και πιστεύω σε κάθε αμάξι υποθέτω πως ειναι μέχρι να κυκλοφορήσει το λάδι παντού όσον αφορά τα σπασίματα δεν ξέρω έμενα δεν μου έχει κάνει ποτέ.. Υπάρχει σχετικό θέμα στο forum ψαξε για "ολα τα προβλήματά και λύσεις fsi" και θα σου βγάλει ένα μεγάλο (δυστυχώς) θέμα..
  8. Στο πρώτο ξεκίνημα της μερας μου το κανεκάνει και έμενα αλλα δεν έχω παρατηρήσει να κλωτσάει.. ποιό παλιά όταν δεν μου τον έκανε αυτόν τον ήχο είχα παρατηρήσει κάτι σαν κλωστημα και σαν να έπεφταν στιγμιαία οι στροφές μια στο τόσο όταν ήμουν σταματημενος σε φανάρι αλλά για αυτό έφταιγε η πεταλούδα γκαζιού που είχε πιασει μακα μετα τον καθαρισμό της δεν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο.. εσένα πόση ώρα σου κρατάει αυτός ο ήχος και από που ακούγεται περίπου?
  9. Το έχω δοκιμάσει και δεν σταματάει ο ήχος Είναι ποιό έντονος απο τον ήχο που κάνει το ρουλεμάν συμπλέκτη ο οποίος σταματάει μόνο με το πάτημα του συμπλέκτη ενώ αυτός που ακούγεται σε έμενα οπως ακούγεται και στο βίντεο σταματάει μετά από ένα λεπτό περίπου και επισεις δεν το κάνει πάντα αλλά μόνο όταν το αμάξι έχει ώρες να ανάψει δεν το κάνει σε κάθε αναμα δηλαδή
  10. Καλησπέρα παιδιά τον τελευταίο καιρό έχω διαπιστώσει πως το αυτοκίνητο μου (vw golf 1.6 fsi 2005 67.000km) στο άναμα το πρωί κάνει έναν περίεργο θόρυβο για μισό με ένα λεπτό περίπου.. ο θόρυβος είναι αυτός που ακούγεται στο βίντεο και ακούγεται από την μεριά του οδηγού.. googlara τον κωδικό του εξαρτήματος από τον οποίο νομίζω πως ακούγεται και μου έβγαλε την βαλδίδα καυσαερίων EGR αλλά δεν είμαι και σίγουρος πως προέρχεται απο εκεί.. έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει παιδιά?? https://youtu.be/c5HQyi9sGVg 20160429_104359[1]_CLIPCHAMP_keep_(1).mp4
  11. Καθώς χθές άνοιξα το καπό για να ελένξω λάδια κλπ πρόσεξα πως ενώ το παραφλού ήταν πάνω απο το max είχε πέσει σχεδόν στο min και είδα νερά κάτω στην ποδιά, είχα ξαναπροσέξει και παλιότερα μια κυλίδα που είχε στεγνώσει στο ίδιο σημείο (όπως βλέπουμε την μηχανή αριστερά κάτω απο τους ιμάντες) σήκωσα σήμερα το αμάξι και μπήκα απο κάτω να το τσεκάρω,από που ήταν η διαρροή ακριβώς δεν κατάλαβα αλλά τα σημάδια είχαν μήνει δίπλα απο το κάρτερ η αντία νερού πρέπει να ταν αυτή, τα υγρά ήταν προς το ρόζ αλλά ποιό πυχτά σαν σιρόπι ένα πράγμα.. πριν κανενα 2μημο είχε ξεμπουκώσει ο μηχανικός το ψυγείο του καλοριφέρ (με νερό και αέρα) γιατί δεν μου έβγαζε ζεστό όλη η δεξιά μεριά, δεν ξέρω άν έχει να κάνει αυτό αν και η παλιά κυλίδα ήταν και πρίν τον καθαρισμό.. κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ένας περίεργος θόρυβος όταν ανάβω το αμάξι όχι το γνωστό κροτάλισμα των golf κάτι σαν πολλά πυράκια μαζί μου ακούγεται, σήμερα που είπα σε άλλον να ανάψει το αυτοκίνητο και εγώ καθόμουν μπροστά με ανοιχτό καπό έχω την εντύπωση πως ακουγόταν απο την EGR αυτοκίνητο vw golf V 1.6fsi 67.000km
  12. Υπάρχει περίπτωση αν το πάρω απο κάπου αλλού να μου έρθει ποιο νωρίς? Ebay Πχ?
  13. Επειδη δεν εχω πάρει ποτε τίποτα ηλεκτρονικά ειδικα με παι πολ ξέρεις ποια είναι η διαδικασία? Μου τα φέρνουν σπίτι? Μετα απο πόσες μέρες?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.