Jump to content

VAUXHALL

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VAUXHALL

  1. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κάτοχος ενός opel astra gtc και ψάχνω ν'αγοράσω ένα οικογενειακό.Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ κοντά στο VW ARTEON R LINE 1.5 TSI με αυτόματο κιβώτιο(μου είπαν ότι δεν το φέρνουν με χειροκίνητο).Η αντιπροσωπεία μου έδωσε τελική τιμή 36500 ευρώ.Μειώθηκε η τιμή τους κατά 10000 ευρώ περίπου!Μου είπαν ότι λογικά δεν πουλούσε στην αρχική τιμή και ότι στα 40000+ ευρώ οι περισσότεροι προτιμούν BMW,MERCEDES κτλ. Το αυτοκίνητο πραγματικά είναι απίστευτο σε χώρους,τεχνολογία κτλ ΑΛΛΆ διαβάζω τόσα για τους κινητήρες TSI που φοβάμαι μην το αγοράσω και το μετανιώσω πικρά.Έχετε ακούσει κάτι για τον 1.5 tsi? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
  2. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλημέρα.Η παραλαβή των προιόντων έχει γίνει.
  3. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλησπέρα.Μπορείτε πλέον να δείτε στην ιστοσελίδα τον τιμοκατάλογο.Λογικά από βδομάδα θα τα έχω.Συγνώμη για την καθυστέρηση.
  4. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Στην ιστοσελίδα που έχω στην υπογραφή μου θα βρεις όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.
  5. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Πιστεύω γύρω στα 15 ευρώ + μεταφορικά.Οι οριστικές τιμές θα βγουν μόλις παραλάβω. Καλησπέρα.Η παραγγελία μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή μέσω email από την ιστοσελίδα.Απλώς όπως προείπα θα τα έχω σε περίπου 1 μήνα.
  6. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλησπέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 7 Ιουλίου παραλαμβάνω όλη τη γκάμα της plasti dip(performix).Υπήρξε καθυστέρηση από την μεταφορική στην Αμερική.Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου.
  7. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Το προιόν αντέχει από -34 έως +93 βαθμούς κελσίου.
  8. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλημέρα.Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή για κάθε σπρέι plasti dip θα είναι από εδώ και πέρα 17,50 ευρώ/τεμάχιο + τα μεταφορικά.Τα διαθέσιμα χρώματα αυτή τη στιγμή είναι μαύρο,άσπρο,κόκκινο,διάφανο,μπλε και κίτρινο.Τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου θα διαθέτω επίσης silvel metalizer,gold metalizer,glossifier,camo brown,camo tan,camo green,blaze orange,blaze blue,blaze yellow,blaze green,smoke,gunmetal grey,pearlizer και copper metalizer όλα σε μορφή σπρέι και σε υγρή μορφή για ψεκασμό με πιστόλι τα εξής:μαύρο,άσπρο,κόκκινο,κίτρινο,μπλε,blaze orange,blaze green και blaze blue σε τιμές έκπληξη...
  9. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλημέρα.Θέλω να σας ενημερώσω ότι από εβδομάδα θα έχω στη διάθεση μου και κόκκινο και διάφανο(κάνει ματ το χρώμα πάνω στο οποίο ψεκάζεται).Η τιμή για κάθε ένα σπρέυ είναι πλέον 19ευρώ.Να σημειώσω ότι έχω το αμερικάνικο στη μπλε συσκευασία που βλέπετε σχεδόν σε όλα τα βίντεο και όχι το γερμανικό.
  10. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλησπέρα στην παρέα.Για τις ζάντες για να είσαι σίγουρος χρειάζονται 4 σπρέι.Εξαρτάται βέβαια και από το μέγεθος της ζάντας.Έχω δει και άτομο που σε citroen c2 τις έβαψε με 3.Αλλά είναι καλύτερα 4 για να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Έγινε φίλε.
  11. VAUXHALL

    Plasti Dip

    Καλησπέρα στην παρέα.Πολύ οργανωμένο το forum.Κάτοχος opel astra gtc.Δεν ξέρω αν είμαι ευπρόσδεκτος...Ο λόγος που γράφω πρώτα σ'αυτό το θέμα είναι η τρέλα που έχω με το προιόν plasti dip.Έχω μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και το εμπορεύομαι οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.Η τιμή του είναι 22ευρώ συν τα μεταφορικά.Αν μιλάμε για πολλά κομμάτια η τιμή θα είναι καλύτερη.Αν νομίζετε ότι δεν θα έπρεπε να κάνω διαφήμιση τότε όλα ok.Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.