Jump to content

tsoxaki

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About tsoxaki

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tsoxaki's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Εβγαλα ολα τα σωληνακια...τα ξεφυσιξα...κοιταξα στις γωνιες που κανουν εαν χανουν...στην πεταλουδα απο πισω στην εισαγωγη....την evap (ειναι καινουργια),παντως μεχρι το δοχειο αναθυμιασεων ερχεται αναθυμιαση ...μπορει να μην δινει εντολη στην evap...τι αλλο να πω δεν ξερω...την επαυριο μου ξανααναψε το check!!!!!! Και στο ρελαντι κανει ενα τρεμουλο......ωρες ωρες κλωτσαει...τον Νοχ τον εχω αλλαξει (410€) περυση... Απο βδομαδα θα το παω στην vw μηπως βγαλουνε ακρη...γιατι μπορει να επεσα σε λαθος μηχανικο...οτι μαθω το γραφω μηπως χρειαστει και σε καποιον αλλο....σας ευχαριστω πολυ...!
  2. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFIUHw2S5QHwuWcnvt1sQ4Jfcreby0QVeFaeKZ0Zpuw0VzsV7nFg. EVAP εχω αλλαξει καινουργια πριν κανενα μηνα...θα κοιταξω αυτο που μου λες...παντως 3 φορες πουμου εχει αναψει το check το αμαξι ειναι σε φαναρι και στο ρελαντι...δεν εχω παρατηρησει κατιμε τις στροφες πουμου λες!!
  3. Ναι μου κανει τρεμουλο στο ρελαντι....οχι μεγαλο .αλλα το καταλαβαινεις οτι δεν ειναι το κανονικο δουλεμα του κινητηρα!!!
  4. Θα τα κοιταξω ενα ενα και πιστευω να βγαλω ακρη..σας ευχαριστώ!
  5. Πριν 3 μερες εβαλα καινουργια.(VDO). την επαυριο μου ξανααναψε check! !!
  6. προβλημα.(golf 5 1,6 FSI)..εχει αναψει το check το σφαλμα που βγαζει ειναι Ρ0441 λανθασμενη ροη συστηματος αναθυμιασεων. Το σβηνω αλλα σε 2_3 μερες ξανααναβει. Εχω αλλαξει δοχειο αναθυμιασεων.ταπα βενζινας.και τη βαλβιδα του που ειναι κατω απο το κεντρικο καπακι του κινητηρα,στο πισω μερος...βαζω και 100 αρα μηπως αλλα τα ιδια...μηπως ξερει κανεις;;; ευχαριστω!
  7. Καλησπερα παιδια...εχω ενα παρομοιο προβλημα.(golf 5 1,6 FSI)..εχει αναψει το check το σφαλμα που βγαζει ειναι Ρ0441 λανθασμενη ροη συστηματος αναθυμιασεων. Το σβηνω αλλα σε 2_3 μερες ξανααναβει. Εχω αλλαξει δοχειο αναθυμιασεων και τη βαλβιδα του που ειναι κατω απο το κεντρικο καπακι του κινητηρα,στο πισω μερος...βαζω και 100 αρα μηπως αλλα τα ιδια...μηπως ξερει κανεις;;; ευχαριστω!
  8. Καλησπερα παιδια...εχω ενα παρομοιο προβλημα.(golf 5 1,6 FSI)..εχει αναψει το check το σφαλμα που βγαζει ειναι Ρ0441 λανθασμενη ροη συστηματος αναθυμιασεων. Το σβηνω αλλα σε 2_3 μερες ξανααναβει. Εχω αλλαξει δοχειο αναθυμιασεων και τη βαλβιδα του που ειναι κατω απο το κεντρικο καπακι του κινητηρα,στο πισω μερος...βαζω και 100 αρα μηπως αλλα τα ιδια...μηπως ξερει κανεις;;; ευχαριστω!
  9. Μολις πήρα και γω το αμαξι απο τον ηλεκτρολόγο.το προβλημα ηταν στον εγκέφαλο της καμπίνας (κατω απο το τιμόνι) ειχε καει μια διοδος και μια ασφάλεια απο καποιο βραχυκύκλωμα. (110 κόστος ​ ) τωρα ανάβουν όοοοοολα τα λαμπάκια..Μετα την αλλαγή και της παταρίας σε 62ΑΗ.σαν να δουλέυει καλυτερα και ο ανεμιστηρας του καλοριφέρ.....
  10. Την παταρία την άλλαξα γιατι η πρωτη ηταν πολλά χρονια...εβαλα exide 62ΑΗ...λάμπες εβαλα της phillips τις crystal vision 4300κ. Το άφησα σε ενα ηλεκτρολογο που μαλλον εχει ξεχρονισει μου ειπε ο εγκεφαλος για τα φώτα..ή κατι τέτοιο θα το κοιταξει... αυριο θα παω να το πάρω και εαν το φτιαξει θα γραψω τι ακριβως ήταν μήπως και χρειαστει καποιος άλλος πληροφοριες για το συγκεκριμένο πρόβλημα! πριν κανενα μήνα το πήγα και στην VW στην αλεξάνδρας...μου ειπαν οτι θελει πολύ ψαξιμο..να το αφήσω 4-5 μέρες και εαν χρειαστεί να ξυλώσουν το ταμπλό!!!!!
  11. Τον άλλαξα και γω τον διακόπτη αλλα τίποτα....μου ειπαν να αλλάξω παταρια να βαλω 60Ah,μαλλον...ο ηλεκτρολογς που το πηγα δεν μπορει να βρει τιποτα!!!αλλαξα και ολες τις λάμπες μηπως δεν τις αναγνωριζει...αλλα πέρα βρέχει,τα ίδια!!!θα αλλάξω την παταρια γιατι ειναι ψιλοπαλια...αλλα το επομενο που θα αλλάξω ειναι το αυτοκίνητο!!!
  12. Παιδιά καλησπέρα...στελνω απο κρήτη..εγω εχω παρόμοιο πρόβλημα με το golf5 fsi ...άλλαξα τις λάμπες μπροστά,έβαλα Phillips...απο τότε όταν αναβω το διακόπτη για τα φώτα.σε 3-4 δεπτερόλεπτα σβήνουν...τα φωτατου διακόπτη,τις ρύθμησης φωτινότητας και προσανατολισμου φωτών,(ακριβως δίπλα) το λαμπακι του αλαρμ και τα φωτα τις οροφής.για τα εδωτερικα φωτα....!!!!!!!!
  13. Παιδιά καλησπέρα...στελνω απο κρήτη..εγω εχω παρόμοιο πρόβλημα με το golf5 fsi ...άλλαξα τις λάμπες μπροστά,έβαλα Phillips...απο τότε όταν αναβω το διακόπτη για τα φώτα.σε 3-4 δεπτερόλεπτα σβήνουν...τα φωτα του διακόπτη,τις ρύθμησης φωτινότητας και προσανατολισμου φωτών,(ακριβως δίπλα) το λαμπακι του αλαρμ και τα φωτα τις οροφής.για τα εδωτερικα φωτα....!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.