Jump to content

golfakias 4

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About golfakias 4

  • Birthday 07/31/1994

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Σκύρου
  • Νομός
    Εύβοιας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

golfakias 4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας... Τελικα φιλε μου Acidarrow τα συνδεσα πανω στα φωτα θεσης... Νησι ειναι δεν υπαρχει και μεγαλο προβλημα σχεδον καθολου μεχρι να παω σε ηλεκτρολογο για την τελικη αποφαση.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σου
  2. Την ελληνικη φιλε μου σκεφτικα και την βρηκα.... Η ιδεα μου ειναι με κλεφτη μεσα απο τα φαναρια απο τις εντολες (ποριας, μικρη, μεγαλη σκαλα) εαν το σκεφτομαι σωστα παντα!!!!!! Αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα να ακουσω και την ΟΕΜ η αν εχεις να μου προτινεις κατι καλυτερο απο αυτο που σκεφτικα.... Ευχαριστω για την απαντηση σου!!!!!!
  3. Οντως παιδες δεν εχει pinακια απο οτι ειδα στο κουμπωμα και λειπει και ενα καλωδιοαπο την πλεξουδα που ξεκιναει απο τον διακοπτη, σε συγκριση με αλλο αυτοκινητο που ειδα σημερα..... Υπαρχει καμια λυση πριν απογοητευτω τελειως και παρω αποφαση οτι δεν θα αναψουν?????
  4. ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω....
  5. καλησπεριζω ολοι την παρεα του forum... εχω ενα golf 4 και μου δοθηκε η ευκαιρια να αλλαξω φαναρια και ετσι εβαλα φαναρια με προβολεις ομιχλης γιατι τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη. αλλαξα και τον διακοπτη για εχει την εντολη απο εκει αλλα το εβαλα και απογοητευτικα γιατι δεν αναβαν τα προβολακια.... το θεμα μου ειναι γιατι δεν αναβαν του λειπει και κατι αλλο??? εαν ναι ειναι ευκολο να το παω σε ηλεκτρολογο να μου το φτιαξει???? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!!!!
  6. φιλε μου δες αν η αντλια σου δουλευει αν ναι τοτε κοιτα το ρελε που δινει ρευμα στην αντλια λογικα ειναι κατω απο το τιμονι τα ρελε κοιταξε το γιατι ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και ψαχνομουν για μερες.....
  7. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Shadowman τα καταφερα τον εβγαλα.... Και ομολογουμενος ηταν γελιο αλλα μου εδωσαν λαθος πληροφορια!!!!!!!
  8. καλησπεριζω ολοι την παρεα του forum. Ειναι κατοχος ενος golf 4 του 2003 μοντελο. Το προβλημα μου ειναι ο διακοπτης φωτων προσπαθω να τον αλλαξω αλλα δεν μου βγαινει με τιποτα..... Καποιος με πληροφορισε οτι κανεις τον διακοπτη μεσα και αριστερα. Το προσπαθησα αρκετες φορες, τοσες μεχρι που μου εσπασε η λαβη για να αναβει τα φωτα..... SOS παιδια αν μπορει καποιος να μου πει τωρα που εσπασε αν βγαινει και τι εκανα λαθος μεχρι τωρα..... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.