Jump to content

pipisjunior

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pipisjunior

  1. ok, σπεύδω ολοταχώς. θα ενημερώσω...
  2. μα τα άλλαξα πέρυσι και μάλιστα έβαλα τα ενισχυμένα s3.είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;;;;
  3. καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο είχα διαβάσει σε κάποιο θέμα αλλά δεν δινόταν σαφή απάντηση.και όλος τυχαία παρουσιάστηκε και στο δικό μου golf.. όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία περιβάλλοντος ,όπως τώρα, αρχίζει όλο το μπροστινό (σύστημα) να τρίζει όπου υπάρχει η παραμικρή ανωμαλία του δρόμου. λές και θέλει λάδι ο μεντεσές!!!! θα ήθελα την βοήθεια σας ...ευχαριστώ.
  4. καλή σου μέρα. το αρχείο αυτό λέει ότι δεν υπάρχει.μήπως μπορείς να το ανεβάσεις ξανά;;;; thanks a lot!!!
  5. τα cineblock τα έχω αλλάξει πριν κανα εξάμηνο.έβαλα του s3.όσο αφορά το νερό θα κοιτάξω την φούσκα και τα υπόλοιπα και θα σας πω..ευχαριστώ
  6. ευχαριστώ για την τόσο άμεση κατατοπιστική απάντηση. δύο ερωτησούλες μόνο....η φούσκα σε ποίο σημείο βρίσκεται και δεύτερον όσο αφορά το σασμάν και δίσκο πλατό , επειδή έχω διαβάσει όλα τα σχετικά στο forum και έχω αγχωθεί μην τυχόν σπάσουν πριτσίνια κ.τ.λ πότε αλλάζεται;; ξέχασα,υγρασίες πάντως στα πατώματα δεν έχω...μάλλον το σώσαμε το ψυγείο του καλοριφέρ. και πάλι ευχαρίστω.
  7. καλημέρα σε όλους. έχω καποια προβλήματα με το golfaki μου. 1) στο δεξί τροχό το λαστιχάκι από το ημίμπαρο έχει τρυπήσει.είναι λόγος αυτός να ακούω θόρυβο σαν γκλούγκ;;;;;; 2) συμπληρώνω το τελευταίο μήνα συνέχεια νερό (περίπου 300ml), διαρροή από ότι βλέπω δεν πρέπει να έχω.τι μπορεί να γίνεται;;;;; 3) προσπάθησε ένας γνωστός να μου συνδέσει obd αλλά δεν συνδεεται με τίποτα.στο παρελθόν με το ίδιο είχαμε συνδεθεί.ασφάλειες όλες καλές.κάποιος μου είπε οτι έχει κλειδώσει και θέλει ξεκλείδωμα με γνήσιο. ισχύει; 4) έχω κάνει μόλις 100.000km.τι ορίζει ο κατασκευαστής για το επόμενο service; π.χ δίσκο πλατό πότε αλλάζουμε;; σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  8. γεια σας,ενας φίλος προσπαθησε να μου συνδέσει το διαγνωστικό και το αμάξι δεν συνδέεται.γιατι;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.