Jump to content

takman82

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by takman82

  1. Το ξέρω οτι δε διορθώνεται με τίποτα, διότι πάει παρακαλώντας στα κτεο να του περάσουν τα καυσαέρια με κακοσυντηρημένους κινητήρες (ενίοτε fsi ή tsi), τρύπιες ή αλλαγμένες εξατμίσεις και κακοεγκατεστημένα υγραέρια (που είναι και της μόδας). Οk τότε πάω πάσο, αφού υπάρχουν τόσο συνειδητοποιημένοι Έλληνες με παιδεία....μένω ήσυχος. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  2. Έχεις δίκιο για τα καυσαέρια φίλε μου, αλλά πριν κράξεις μάθε οτι στη χώρα που ζούμε ελάχιστοι καταλύτες δουλεύουν σωστά, όπως και κινητήρες με συνέπεια τα φουλ καυσαέρια (το ξέρω καλά λόγω δουλειάς). Δε μπαίνω στη λογική της πουτ@ν@ς (επειδή το κάνουν οι άλλοι θα το κάνω κι εγώ), απλά γνωρίζω την κατάσταση του αυτοκινήτου μου το οποίο έχει καυσαέρια πολύ κάτω από το όριο της νομοθεσίας.
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά. Συγχωρέστε με αν υπάρχει το θέμα, άπλα δεν το βρίσκω. Θέλω να ρωτήσω αν έχει βγάλει κανείς τον καταλύτη (εντελώς) σε Golf 4 - 1.4 και να μου πει εντυπώσεις. Δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας; Από κατανάλωση; Το check μένει μόνιμα αναμμένο; Γενικά αν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κανείς λάδια στο υδραυλικό τιμόνι (golf 4) και αν ναι ποια είναι καλά σε ποιότητα. motul, castrol, divinol, febi;;; (π.χ. Από τα febi είδα την υγειά μου όταν τα έβαλα στο σασμαν). Στο τιμόνι δεν έχω αλλάξει ποτέ λάδι. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους του φίλους. Είμαι κάτοχος ενός golf iv με έναν ταπεινό 1400άρι (AXP) ο οποίος έχει βγει παλικάρι όλα αυτά τα χρόνια. Τρώει λάδι αλλά έχει στην πλάτη του 310000χλμ. Όλα τα χρόνια έβαζα λάδια 10w 40 με αλλαγή κάθε 7500χλμ. τα οποία συστησε από την αρχή η αντιπροσωπεία. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Με ποιό λάδι (διαφορετικό σε ιξώδες από αυτό που βάζω) θα μπορούσα να μειώσω την κατανάλωση λαδιού. Έχει πειραματιστεί κανείς σε αντίστοιχη περίπτωση με πολλά χιλιόμετρα;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.