Jump to content

ROMINA

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About ROMINA

User Information

  • Gender
    Female
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ROMINA's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστώ πολύ. Κάποιο ρουλεμάν είναι από το σασμάν αλλά επειδή είναι αυτόματο λένε δεν το ανοίγουν γιατί δεν ξέρουν. αυτό ακριβώς μου είπαν. Το θέμα είναι ότι όταν άλλαξαν τον εγκέφαλο του σασμάν δεν το άνοιξαν???? Σίγουρα θα ψαχτώ σε συνεργείο που ειδικεύεται σε αυτόματα αλλά δεε γουστάρω να τους τα χαρίσω κιόλας. Γιατί δεν είναι αντιμετώπιση σε πελάτη αυτή. Ευχαριστώ και πάλι. Θα το κοιτάξω στην κοσμοκάρ αλλιώς μετά με δικηγόρο. Μάλλον είδαν γυναίκα και σου λέει δεν θα το ψάξει. τουλάχιστον να φτιαχτεί και μετά για πούλημα.
  2. Καλησπέρα σας, Αγόρασα τον 4ο του 2009 το golf GT 1400 αυτόματο από την καρεντα με διετή εγγύηση. Στο τέλος της διετίας, που συνέπεσε και με το σέρβις διαπιστώθηκε ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο αισθητήρας ο οποίος έχει να κάνει με τον ήχο της ζώνης των φλας κλπ. Μου είπαν όμως να μην πω στην διαδικασία να ξηλώσω το καντράν γιατί μπορεί να βγει άλλο πρόβλημα. Στη συνέχεια και για την ακρίβεια τον περασμένο Οκτώβρη, το αμάξι παρουσίασε πρόβλημα εγκεφάλου αυτόματου σασμάν. Από την ίδια την εταιρία, τον αντικατέστησαν δωρεάν και με επιβάρυναν με το 50% των εργατικών, γύρω στα 400 ευρώ. ( αν και μου είπαν ότι το κάνουν καλή πίστη, έμαθα ότι η εταιρία των αυτόματων κιβωτίων είναι αμερικάνικη και έδινε εγγυηση για το ανταλλακτικό). Και τη μέρα που πήγα να παραλάβω το αυτοκίνητο μου είπαν ότι εντόπισαν και πρόβλημα στο διπλό δίσκο του αυτόματου συμπλοέκτη, το οποίο θα δεχτούν να μου το συμπεριλάβουν στην εγγύηση και αντί 1000 να δώσω 400 ευρώ να μου το φτιάξουν. Δεν προχώρησα στην επισκευή του καθώς μου είπαν, ότι αν εμφανιστεί πρόβλημα, θα είναι μετά από 30-35000 χλμ. Το αυτοκίνητο σήμερα έχει 72. 000 χλμ.Επειδή λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έκανε ένα βουητό, το πήγα στην αντιπροσωπεία να δω τι συμβαίνει. Η διάγνωσή τους ήταν ότι θέλει κιβώτιο σασμάν καινούριο γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο ρουλεμάν το οποίο επειδή είναι αυτόματο, δεν παίρνουν την ευθύνη να το φτιάξουν. Το κόστος για κάτι τέτοιο είναι στα 5000 ευρώ. Και η εταιρία δεν καλύπτει τίποτα από τη στιγμή που έχειο περάσει η εγγύηση. Έχω διαβάσει πως πολλα golf αυτής της σειράς βγήκαν με κατασκευαστικά προβλήματα. Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι ώστε να καλύψει η εταιρεία το κόστος αυτό? Τι ποσοστό μπορεί να υπάρχει σε κακή χρήση ενός αυτόματου σασμάν? Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω πως να χειριστώ το θέμα αλλά μου φαίνεται αδιανόητο, ότι μπορεί να είναι φυσιολογικό όλο αυτό.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.