Jump to content

madrivermadonus

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by madrivermadonus

  1. Φίλε konto ευχαριστω! Παιδια επειδή επιθυμώ πολύ την αγορά του, παρακαλώ για τις εμπειρίες-απόψεις σας. Το μόνο που με φρενάρει είναι η αξιοπιστία του. Τι πιθανότητες έχω να παρουσιαστεί πρόβλημα και αν παρουσιαστεί ποσο ευκολα λύνεται σε συνεργείο;(κοστος,αναμονη) Ευχαριστω
  2. η αλήθεια είναι οτι παρουσιάστηκε σε πολλούς το φαινόμενο ενεργοποίησης safe mode με κλεδωμα των στροφών μέγιστο στις 3000 στροφές και απενεργοποίηση του τουρμπο. Επειδή ψάχνω για μεταχειρισμένο tiguan χρονολογίας 2007 ως 2010 έχω τις εξής απορίες: 1.Όσο αφορά τις εκδοσεις έχω μπερδευτεί καθώς σε μοντέλα που βλέπω απο 2007 ως 2010 trendline και escape φαίνονται σχεδόν ίδιες ενώ σε κάποια έχει αλλο ράδιο, σε καποια 16αρα ζαντα και σε αλλα (ιδια έκδοση ) 17αρα ζαντα. Πρέπει να προσέξω κάτι; 2.Ενταξει το book service αλλα υπαρχει και διαγνωαστικος έλεγχος απο συνεργειο ωστε να ξερω αν εχουν πειραχτει χιλιομετρα η αν εχει παρουσιαστει βλαβη παλιοτερα; 3.Τέλος, πως ξέρω ποια έκδοση είναι αυτη με τα 122 άλογα και ποια με τα 150; μπορω να ξεγελαστώ ; Ευχαριστώ!
  3. Χαιρετώ το forum Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο το Tiguan 1.4 Tsi λόγω της συνολικής ποιότητας του αλλα και των επιδόσεων χωρίς να έχω πολλές δαπάνες σε εφορία,ασφάλεια,τέλη λόγω του 1400άρη κινητήρα. Ωστόσο, το μόνο που με φρεναρει είναι το tsi για το οποία έχω διαβάσει διάφορα περι αξιοπιστίας... Θα ήθελα τις εμπειρίες-γνώμες σας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται καθώς δεν θέλω να έχω τρεξίματα στην καρέντα και να μου βγει ο κουκος αηδόνι σε τυχών πρόβλημα. Επίσης, απο service και συντήρηση ποιο ειναι πανω κατω το κοστος; παντα ειχα τουοτα και εδινα λογικα ποσα. Τα ελαστικά ποσο κοστίζουν περίπου για 17αρα ζάντα; Γενικά προσπαθώ να μην βρεθώ προ εκπλήξεως... Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.
  4. Χαιρετώ το forum Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο το Tiguan 1.4 Tsi λόγω της συνολικής ποιότητας του αλλα και των επιδόσεων χωρίς να έχω πολλές δαπάνες σε εφορία,ασφάλεια,τέλη λόγω του 1400άρη κινητήρα. Ωστόσο, το μόνο που με φρεναρει είναι το tsi για το οποία έχω διαβάσει διάφορα περι αξιοπιστίας... Θα ήθελα τις εμπειρίες-γνώμες σας όσο πιο αντικειμενικά γίνεται καθώς δεν θέλω να έχω τρεξίματα στην καρέντα και να μου βγει ο κουκος αηδόνι σε τυχών πρόβλημα. Επίσης, απο service και συντήρηση ποιο ειναι πανω κατω το κοστος; παντα ειχα τουοτα και εδινα λογικα ποσα. Τα ελαστικά ποσο κοστίζουν περίπου για 17αρα ζάντα; Γενικά προσπαθώ να μην βρεθώ προ εκπλήξεως... Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.