Jump to content

tak

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tak

  1. Καλημέρα σας! Έχω Passat CC 2010 - 1.8 TSI και παρουσίασε πρόβλημα μετά από τρακάρισμα στο πίσω μέρος. Μετά την επισκευή παρέμενε αναμμένη η ένδειξη των φώτων..η αντιπροσωπεία το διόρθωσε και επίσης έκανε από μόνη της αλλαγή των λαδιών του σασμάν. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι μια εβδομάδα μετά ( 200χλμ ) το αυτοκίνητο δεν παίρνει μπροστά...δείχνει ότι το ρεύμα περνάει και σχεδόν όλες οι ενδείξεις είναι αναμμένες..χωρίς επίσης να ξεμπλοκάρει το DSG κιβώτιο που είναι κολλημένο στο Parking..Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό??
  2. Τι να σου πω...αυτό που μου είπαν είναι ότι είναι σύνηθες φαινόμενο λόγω ζέστης...διαστολής - συστολής όπως είπες.. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες όπως και να έχει... Καλό καλοκαίρι.
  3. Αυτό μου το είπε εκεί που το πήγα να το δουν...φαντάζομαι γιατί αν το κολλήσει απλά μετά θα φαίνεται η γραμμή ( εκεί που έχει ανοίξει )...Είναι φαντάσου σαν μια ρωγμή στο πλαστικό κάθετα αυτού και ακριβώς στη μέση. Πάντως αν γνωρίζεις που ακριβώς το πήγαν οι γνωστοί σου, στείλε μου σε παρακαλώ σε μήνυμα που για να πάω να το κοιτάξω και εγώ... Σε ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα! Έχω το passat cc μοντέλο του 2010 και το πλαστικό που βρίσκεται ανάμεσα στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και το πορτ παγκαζ, έχει ανοίξει. Για την ακρίβεια δεν έχει σπάσει αλλα έχει ανοίξει και είναι ακριβώς στη μέση. Πήγα σε ένα συνεργείο και μου είπαν ότι αυτή την περιπτωσή την έχει συναντήσει και σε άλλα αντίστοιχα μοντέλα... Μου είπε επίσης ότι μπορεί να το φτιάξει ( το βγάζει, το κολλάει, το βάφει, το επανατοποθετεί ). Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το έχει πάθει κάποιος άλλος και αν ναι, τι έκανε...το επισκευάσε? ή αγόρασε κάποιο καινούριο?? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.