Jump to content

Panagiotis I.

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Panagiotis I.

  • Birthday 01/18/1988

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Ερμιονίδας
  • Νομός
    Αργολίδας

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Άχρηστος

Panagiotis I.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Stavro g , Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... το φιμέ την άλλη εβδομάδα θα μπεί , το χαμήλομα είναι καυτό στο πρόγραμμα αλλά θα δώ αν θα το κάνω τελικά γιατί οι απόψει διίστανται ότι αν το κάνω δεν θα δουλέψει σωστά το αμορτισέρ το οποίο λειτουργεί άριστα με τα μαμα ελατήρια...΄) (θα το δώ) ... οταν λες νυχάκι από coupra τι ενοείς..(??) Κατα τ άλλα έχω την αίσθηση ότι λόγο του όγκου και του σουλουπιού του αυτοκινήτου δεν πάει η μεγάλη στρογγυλή μπούκα, αλλα αυτό είναι τελείως αντικειμενική άποψη... Όσο για τις ζάντες όταν τις έβαψα πρίν λίγα χρόνια ήθελα να τις κάνω στο χρώμα που βκήκε τλκ αλλά λίγο πιο σκούρες.. νομίζεις πως μαύρες θα ταν ωραίες..(??) (το λεω απ την αποψη πως εσύ εχεις κ αλλες μαυρες λεπτομεριες και δειχνουν στο αμαξι, δενουν με τα τπολοιπα μαυρα.. ενω εγω δεν έχω κατι...! ) Για τα σήματα δεν το χα σκεφτεί ποτέ... θα το εξετάσω οταν μπεί και το φιμέ.. και θα το δω.. + το ότι απ ό,τι είδα έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά στο δικό σου, μονος σου... που σημαίνει πως πιάνουν τα χερια σου... και μπράβο σου.. εμένα όχι τόσο πολύ όμως.. και αυτό μεταφράζςται σε χρήμα στην κάθε παρέμβαση που του κάνω.. οπότε όλα θα γίνουν αλλά σιγά σιγα...!! ;)
  2. Σ ευχαριστώ πολύ Κων/νε για την συβουλή... θα το ψάξω κι αλλο πριν κάνω την οποιαδήποτε κίνηση ενοείται...! Είμαι κ γω λίγο στην αμφιβολία... ;) Αν είναι να συβμεί κάτι τέτοιο.. ενοείται πως δεν θα κάνω κάτι..!
  3. PASSAT 1.8T , 2000μοντ. μαμα κινητηρας (150hp) αεροτομη βαψιμο τα πλαστικα (φασες, μαρσπιε κτλ) φαναρια (angel eyes-μαυρα) φινιρισμα πισω φαναρια τελικο εξατμισης αμορτισερ KONI FSD (αυτορυθμιζομενα) βαψιμο ζαντες xenon kit ηχοσυστημα turbo timer APEX Έπονται κ άλλα...
  4. Καλως σε βρηκα Κων/νε και απο δω...! Προσπαθησα να ανεβασω φωτο για να δειξω ακριβως τι φοραω αλλα ειναι μεγαλο το μεγετηοσ της φωτο...! Τελικά μίλησα με το καταστημα που τα είχα αγοράσει και μου είπαν πως μπορω να βαλω 3ποντα eibach που τα προτινει η ιδια η koni και θα σφιξει αψογα χωρις να κοπαναει. Ειναι φυσικο ομως να χασει λιγο σε ανεση αλλα η συμπεριφορα του θα βελτιωθει θεαματικα μου ειπε... εχει οδηγησει τετοιο συνδιασμο και του αρεσε παρα πολυ.
  5. Καλημέρα πααιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω... αν ξέρει κάποιος τι ελατήρια χαμηλώματος θα μπορούσα να βάλω στο Passat μου (1.8Τ, 2000 μοντ.) και ΑΝ γίνεται να βάλω, καθώς φοράω εδω και περίπου 3 χρόνια τα KONI FSD (χρυσά, αυτορυθμιζόμενα με reflex) και απ ότι εχω ακούσει δουλεύουν μόνο με μαμά ελατήρια... ισχύει..??? Και αν γίνεται να βάλω... τι θα προτείνατε...? Δεν θέλω να χαμηλώσει πολύ και νακο πανάει... και για να λειτουργεί καλύτερα το αμορτισέρ. Είδη από τότε που τα έβαλα το αμάξι έγφυξε ωραία κράτησε την άνεση και δεν κοπαναει.. αλλα θα θελα το κατι παραπανω... και στην εμφάνηση και στην οδήγηση προτίστως... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδια... και καλώς σας βρήκα.
  6. Καλημέρα πααιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω... αν ξέρει κάποιος τι ελατήρια χαμηλώματος θα μπορούσα να βάλω στο Passat μου (1.8Τ, 2000 μοντ.) και ΑΝ γίνεται να βάλω, καθώς φοράω εδω και περίπου 3 χρόνια τα KONI FSD (χρυσά, αυτορυθμιζόμενα με reflex) και απ ότι εχω ακούσει δουλεύουν μόνο με μαμά ελατήρια... ισχύει..??? Και αν γίνεται να βάλω... τι θα προτείνατε...? Δεν θέλω να χαμηλώσει πολύ και νακο πανάει... και για να λειτουργεί καλύτερα το αμορτισέρ. Είδη από τότε που τα έβαλα το αμάξι έγφυξε ωραία κράτησε την άνεση και δεν κοπαναει.. αλλα θα θελα το κατι παραπανω... και στην εμφάνηση και στην οδήγηση προτίστως... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδια... και καλώς σας βρήκα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.