Jump to content

golfv94

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About golfv94

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

golfv94's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα..εχω ενα golf V 1.4 fsi..ηθελα να ρωτησω αν ταιριαζει στο φιλτροκουτι μου,φιλτρο ελευ8ερας JR απο skoda octavia 4 1.6 mpi.Ευχαριστω!
  2. golfv94

    Led

    Καλησπερα.Πηρα σημερα δυο λεντακια για τη πινακιδα can bus (golf fsi 04) και οταν βαζω το ενα αναβει κανονικα.οταν βαλω κ το δευτερο σβηνουν και μου βγαζει ενδειξη καμενης λαμπας.Γνωριζει κανεις τι παιζει?
  3. Καλησπερα και παλι! Ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος αν αυτο μπαινει σε golf v! Ευχαριστω
  4. Σε σχεση με φιλτροχοανη και ελευ8ερο φιλτρο τι θα ηταν αποδοτικοτερο?
  5. Καλησπερα.Σκεφτομαι να βαλω ενα βαρελακι της simota στο golf v 1.4 fsi που εχω και θα ηθελα να ακουσω γνωμες για το αν θα δω διαφορα στη ταχυτητα και απο αποψη καταναλωσης τι καιει..Να προσθεσω οτι το αμαξι εχει μονο τελικο καζανακι.Ευχαριστω!
  6. golfv94

    Xenon

    Να προσθεσω επειδη το αναφερατε ολοι..ηταν με canbus.Εχουν βαλει αλλοι 4 απο τη παρεα μου σε διαφορετικα αυτοκινητα(μεσα σε αυτα και vw polo 04') απο το ιδιο μαγαζι και δν εχουν παρουσιασει κανενα προβλημα εδω και μηνες.Οποτε δεν σημαινει οτι το φτηνο παει να πει παντα οτι δεν ειναι καλο.Μαλλον τα γκολφακια και καποια audi ειναι λιγο ευαισθητα τελικα σε τετοιου ειδους aftermarket.
  7. golfv94

    Xenon

    Καλησπερα.Εβαλα κιτ xenon με 55 ευρω πριν κανα μηνα.Μεσα σε 2 βδομαδες καηκε το μοτερ των υαλοκαθαριστηρων.Πηγα και το αλλαξα πριν 2 βδομαδες,δουλευε κομπλε μεχρι σημερα που σταματησαν και παλι να δουλευουν.Κατα πασα πιθανοτητα το εκαψε παλι..αυριο θα μαθω σιγουρα και μαλλον 8α ξαναβαλω τις μαμα κιτρινες.Οποτε δειχνει να ισχυει αυτο που λενε μερικοι εδω για τα κινεζικα τουλαχιστον.
  8. Καλησπερα παιδια.Αγορασα ενα golf V fsi 1.4 πριν κανα μηνα..Μετα απο μια εβδομαδα αναψε το τσεκ της μηχανης.Τ πηγα στο μαστορα κ εβγαλε ενδειξη αισθητηρας ΝΟΧ και μου ειπε μαλλον φταιει που του εβαλα απλη αμολυβδη.Μου εσβησε τη βλαβη του εβαλα 3 φορες σουπερ κ μετα απο μια βδομαδα μου αναψε παλι.Το αφησα λιγο να δω πως θα παει και πριν λιγο που γυρισα απ το μαστορα παλι το ιδιο.Μου ειπε οτι θελει αλλαγη ο ΝΟΧ και κανει γυρω στο 500αρικο ο γνησιος..δεν γνωριζε αν υπαρχει ιμιτασιον..επισης μπορει να φταιει η καλωδιωση και τελος αλλαγη εγκεφαλου αν δεν φτιαξει με κανεναν απ τα προηγουμενα.Πειτε μου τη γνωμη σας για το προβλημα.Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.