Jump to content

anicolas93

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About anicolas93

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αχαρνών
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

anicolas93's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά, βρήκα τη διαδικασία επανενεργοποίησης του συναγερμού. Στρέφουμε το κλειδί στη θέση ελέγχου ενδείξεων του ταμπλό, προς αναμονή για εκκίνηση του κινητήρα. Πατάμε παρατεταμένα το κουμπί απενεργοποίησης του συναγερμού για δυο δευτερόλεπτα. Εκκινούμε τον κινητήρα. Την επόμενη φορά που θα κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο συναγερμός θα έχει ενεργοποιηθεί.
  2. Ναι ναι γνωρίζω ότι έχει αγοραστεί από τον παζαρ.... γνωστή αντιπροσωπεία. Θα ρωτήσω και εκεί τότε. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα συναγωνιστές, Έχω στην κατοχή μου ένα VW Polo 9n3, 2007 μοντέλο. Είχα αγοράσει το αυτοκίνητο το 2014 μεταχειρισμένο, σχεδόν σαν καινούριο, από ιδιώτη. Παρόλαυτα δεν είχα μεριμνήσει να δω αν υπάρχει στα χαρτιά το manual του συναγερμού. Πρόσφατα έκανα κάποιους ελέγχους στις ασφάλειες του αυτοκινήτου, και εκεί πατήθηκε καταλάθος το κόκκινο κουμπί που σας δείχνω στη φωτογραφία της ασφαλειοθήκης, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο συναγερμός που έμπαινε εργοστασιακά σε αυτό το μοντέλο ή πως μπορώ να τον ξανά ενεργοποιήσω; Δυστυχώς, η κόρνα του συναγερμού καθώς και η συνδεσμολογία δε μαρτυρούν τη μάρκα του, οπότε δε γνωρίζω πως να βρω με ποιο τρόπο να τον ενεργοποιήσω ξανά. Παραθέτω και φωτό από το χαρακτηριστικό λαμπάκι του συναγερμού στο ταμπλό, μήπως από αυτό μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει την μάρκα. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του VW club. Είμαι ο Νικόλας και αποτελώ νέο μέλος της κοινότητας! Εδώ και καιρό προσανατολίζομαι στην αγορά ενός Polo, πιθανότατα μοντέλο του 2007-2008, έκδοση στα 1400cc 80-100ps. Θα ήθελα ορισμένες συμβουλές όσο αφορά τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά, και κατά πόσο το αυτοκίνητο είναι value for money (από 4,500-5,500€). Έχω βρει αρκετές πληροφορίες εδώ στο forum, ωστόσο ενδιαφέρομαι για τις προσωπικές απόψεις και γνώμες όσων από εσάς έχετε οδηγήσει ή έχετε στην κατοχή σας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μιας και λόγω της εποχής οι επενδύσεις σε αυτοκίνητα πρέπει να είναι ιδιαίτερα "ψαγμένες". Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.