Jump to content

g13fragias

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by g13fragias

  1. αυτο που βρισκεται μεσα στο ταμπλο σωστα?
  2. τι ακριβως χρειαζεται καθαρισμα φιλε μου μιας και ειμαι λιγο ασχετος?
  3. Γεια σε ολους. εχω 1 polo 6n του 97 μοντελο δεν μου βγαζει ζεστο αερα απο το καλοριφερ. δλδ βγαζει αερα αλλα ειναι παγωμενος. ξερεται μιπως τ μπορει να φταιει?
  4. καλησπερα φιλε μου ριξε μια ματια εδω περα.. http://www.wheelfitment.eu/car/Volkswagen/Polo%20%281994%20-%202001%29/
  5. σε ευχαριστω πολλυ φιλε μου. μαλλον θα δοκιμασω τα aral 10w-40 μιας και ακουω τα καλιτερα γνωριζεις αν μπορω να βαλω motul? 10w-40 γτ ακουω οτι ειναι τα καλιτερα της αγορας.
  6. γεια σε ολη την παρεα. ηρθε η ωρα να κανω το πρωτο σερβις στο αμαξι μου. θα θελα να ρωτισω αν γνωριζει κανεις τι λαδι πρωτεινει ο κατασκευαστης για το polo 6n 1.4 16v 101ps. ευχαριστω πολλυ.
  7. περιεργο μου φαινεται να μην εχεται το ιδιο προβλημα με εμνα καθωσ κ μενα τ αμαξι φοραει μονο 1 τελικο κ μια χουανη.
  8. ευχαριστω φιλε μου. ολα τα εχω εκτως τ προγραμμα π θα το χτιπισω συντομα
  9. 150 αλογα? με το ιδιο μοτερ η φορας αλλο? αν ενοεισ τα λαστιχα φοραω καινουρια
  10. οταν λες φπε? ειμαι λιγο ασχετος
  11. καλησπερα σε ολους. το αμαξι μου φοραει 1 τελικο της remus και μια απλη φιλτροχοανη. ετσι το αγορασα το αμαξι. εδω τωρα χρειαζομαι τις γνωσεις σας μιας και ειμαι νεος στο κοσμο του αυτοκινητου. τι ειναι καλιτερο βαρελακι η σκουπα?? αγορασα και 1 χοιροποιητο χταποδι 8α δουλεψει με τον εργοστασιακο καταλιτη? θα θελα να μου πρωτεινεται τις γνωσεις σας. ευχαριστω
  12. εκει θα καταληξω απο τι φαινεται. ευχαριστω φιλε μ
  13. Καλησπερα σε ολους. εχω 1 polo 6n 101ps 16v με 15ρες ζαντες πανω. το αμαξι τις καταπινει καθως σπινιαρει και με 3η ταχιτητα. μπορω να βαλω 17ρες το χει δοκιμασει κανεις? Η θα βρισκω στους θολους? το αμαξι ειναι χαμηλωμενο με σκληρες αναρτισεις. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.