Jump to content

JGAMO

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About JGAMO

  • Birthday 08/05/1988

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Κοζάνης
  • Νομός
    Κοζάνης

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    BORA

JGAMO's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. φίλε Geos δεν ξέρω τι σου έχουν πει μέχρι στιγμής αλλά η αλήθεια είναι φίλε πως άμα γουστάρεις πραγματικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχεις τότε το κάνεις μετατροπή και το κρατάς μια ζωή, αλλιώς δωστο και πάρε ένα άλλο έτοιμο! τώρα όσον αφορά την μετατροπή εγώ πουλάω αυτήν την στιγμή κομπλέ μετατροπή από GOLF 4 με κωδικό κινητήρα AGU με 1300ευρώ, που πιο φτηνό δεν έχει πουθενά και είναι όλα και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα απολύτως..... άμα ξέρεις τίποτα από μηχανικά το περνάς και ο ίδιος! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1926 όσον αφορά την τετρακίνηση κουμπώνεις τα πάντα από το 4MOTION k είσαι κομπλέ, γιατί όλα είναι εργοστασιακά Κομπλε μετατροπή απο VW GOLF IV 1.8T AGU http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1926
  2. JGAMO

    Vw Bora S3 Moter!

    Σ'ευχαριστω αγορινα! κατι ασχετο τωρα! αμα σε 1.400 μοτερ AXP αφησουμε αντλια βενζινης απο 1.8Τ θα γινι τιποτα κακο?
  3. JGAMO

    Vw Bora S3 Moter!

    Σ'ευχαρστω φιλε μου! Οσο για τα περοσσοτερα πραγματα ειναι το μονο συγουρο αλλα ειχα ακουση πολλες φορες απο διαφορους οτι το σασμαν απο το S3 ειναι πιο μικρο οπως κ τα ιμιακσονια κ δεν ταιριαζουν....
  4. JGAMO

    Vw Bora S3 Moter!

    Χαιρετω την παρεα!!Παιδες χρειαζομαι μια βοηθεια.Θελω να μαθω τι ακριβως χρειαζεται για να μπει ο κινητηρας απο S3 8L i TT 8N με κωδικο BAM, αμα παρω ολοκληρη μετατροπη θα ταιριαξουν ολα στο BORA ή οχι? Οπως παραδειγμα τα ημιαξονια ή το σασμαν και καποια αλλα πραγματα! Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα για την βοηθεια!
  5. Σ'ευχαριστω Πολυ για ολα!
  6. Πολυ καλησπερα στην παρεα..... Εγω παιδες μολις πριν μερικες μερες εκανα την μετατροπη σπιτι μου!Εχω ενα BORA που ηταν 1.400 και εβαλα 1.800Τ τυπο κινητηρα AGU!Αποφασισα να το δηλωσω και μου ζητηθηκε απο το μηχανολογικο, εγγραφα απο το μηχανολογο και το συνεργειο που υποτιθεται οτι εκανα την μετατροπη,τιμολογια και αλλα.Εκτος απο αυτο μου ζητησε ο μηχανικος να παρουμε απο την αντιπροσωπεια βεβαιωση οτι το σκαφος αντεχει αυτον τον κινητηρα και οτι δεν χρειαστηκαν να κανουμε καποιες τροποποιησεις για να γινει η μετατροπη και οτι ολα ειναι σε εργοστασιακα πλαισια! Απο το μηχανολογικο μου εδωσαν μια βεβαιωση που αναγραφοταν πανω οτι ηταν αιτηση για αλλαγη κινητηρα ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ αυτοκινητο γιατι παιζουν διαφορα αμα ειναι τριετιας το αμαξι ή εκτος τριετιας και συν τι βενζινη θα καιει το καινουριο μοτερ! Συγγνωμη και παλι γιατι αποτι βλεπω τα εχω γραψει ολα καπως οπως να'ναι αλλα ελπιζω οι ενδιαφερομενοι να καταλαβετε το τι γινεται.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.