Jump to content

auditt_93

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by auditt_93

  1. Περαστικά. Από μάντρα το πήρες? Αν ναι παίζει να έχει πολύ περισσότερα χλμ ειδικά αμα ήταν leasing. ..

    Στάλθηκε από το GT-I9100 μου

    1.Το αμάξι το πήρα από χέρι και μάλιστα απο άτομο κοντά 60 χρονών !! Το μόνο που έκανε ήταν τα καλοκαίρια να πηγαίνει από Αθήνα - Κατερίνη. 

    2.Φυσικά και ελέγχθηκε για χιλιόμετρα, τρακάρισμα και όλα τα συναφή σε επίσημο έμπορο, καταβάλλοντας και τ ανάλογο αντίτιμο :bad: .

    3. Το audi που είχα, σε σχέση με το tiguan, πέρασε πολλάάά΄΄αάάάά περισσότερα. Στο tiguan δεν έχω σκοπό για <<γούστα>>, άρα έχει και την ανάλογη συμπεριφορά. :lazy:  :lazy:  :lazy:

    Χθές βρήκα και μια προσφορά, από επίσημη αντιπροσωπία,  ανακατασκευασμένη τουρμπίνα κι όχι καινούργια, 300 ευρώπουλα μαζί με εργατικά. Για καινούργια μου ζήτησαν 1250 ευρώπουλα. Γνώμες για το αν αξίζει η ανακατασκευασμένη παρακαλώ :help:  :help: (ξαναλέω επίσημη αντιπροσωπία και εγγύηση 2 χρόνια)

    Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή στην κουβέντα μάγκες. :hairy:  

  2. Καλημέρες και από μένα.

    Μετά την πώληση του Audi TT , λόγω οικογένειας και άλλων σχετικών, που είχα αγόρασα (ο έρμος)  ένα Tiguan μοντέλο 2009 (απο χέρι) με 50.000 χιλιόμετρα περίπου.

    Όλα αυτά πριν 2 μήνες. Ε, απο τότε που το πήρα στα χέρια μου κλαίω με μαύρο δάκρυ.......

    Στην αρχή πηδάει αδοντοτο στην καδένα!!!!!!!!!!!!!! :crazy: 1100 ευρουλάκια στην αντιπροσωπία. Λέω εντάξει τι να κάνω, έτυχε!!!!

    Σήμερα στα 52700 χιλιόμετρα μου βγάζει πρόβλημα στην τουρμπίνα και βάσει αντιπροσωπίας, θέλω αλλαγή τουρμπίνας :crazy:  :crazy:  Δηλαδή άλλα 1200 ευρώ...........

    Τα έχω βάλει με την τύχη μου , για αρχή και κατα δεύτερο που πήγα και έμπλεξα με αυτο τον ....................άσε δεν θα πω για να μην προσβάλω και κανένα!!

    Άφησα αμάξι και πήγα σε πατίνι, ΤΕΛΟΣ.  

    =@

    • Like 1
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.