Jump to content

ialysos

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ialysos

  1. Καλησπερα σε ολους Εχω το εξης προβλημα.οταν το πρωι κανει κρυο και ξεκιναω σε σαμαρακια η λακουβες ακουγονται θορυβοι απο την μηχανη,τριξιματα σας σουμιες κλπ.μετα απο λιγα χλμ που προφανως ζεσταινεται η οταν βρεχει δεν ακουγεται τιποτα. Το πηγα gratsia το κρατησαν ενα βραδυ για να τοα ακουσουν το πρωι κρυο,μου αλλαξαν τα 2 ζανφορακια,λαδωσαν ολα τα σινεμπλοκ,εσφιξαν ολες τις βιδες............. Αλλα την επομενη ημερα ξανα τα ιδια. Καμμια ιδεα για βοηθεια?κανει το αυτοκινητο σαν σαραβαλακι 20ετιας!!!
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ Η ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΟΥΜΙΕΣ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ GRATSIA ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΡΥΟ,ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ 2 ΖΑΝΦΟΡΑΚΙΑ,ΛΑΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΠΛΟΚ,ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ............. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ 20ΕΤΙΑΣ!!!
  3. πως θα γινει η πλυση με χημικο? εννοεις να βγει η εβαπορετα και να πλυθει? αυτο μου ειπαν θελει ξηλωμα ταμπλο και 300 ευρω!!!
  4. γεια σας οταν δουλευει το a/c ολα ειναι οκ. Το επομενο πρωι στην πορεια (οταν τραβαει αερα απο τους αεραγωγους) η το βαλω στο econ βρωμαει μουχλα. Εχω αλλαξει φιλτρο εχω κανει 3 φορες καθαρισμο(2 φορες τον κλασσικο με ψεκασμα απο τους αεραγωγους φιλοσιδη+παζαροπουλο) και αποσμωση(με κλειστα παραθυρα το a/c στην ανακυκλωση ωστε να τραβαει απο ειδικο μηχανημα στον φιλοσιδη) χωρις αποτελεσμα. εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα?υπαρχει λυση γιατι κουραστηκα να πληρωνω....
  5. γεια σας οταν δουλευει το a/c ολα ειναι οκ. οταν ομως την επομενη ημερα μπαινεις στο αυτοκινητο(οπως φερνει αερα απο τους αεραγωγους στην πορεια) η το βαλεις στο econ βρωμαει μουχλα. εχω κανει 3 καθαρισμους με τον κλασσικο τροπο(ψεκασμα απο αεραγωγους με απολυμαντικο καθως και αποσμωση)2 φορες στον φιλοσιδη και 1 φορα παζαροπουλο χωρις αποτελεσμα. καμια ιδεα κανεις για λυση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.