Jump to content

giwrgos_

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About giwrgos_

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αιτωλοακαρνανίας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

giwrgos_'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Ενταξει..Ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας....
  2. Καταλαβα κ σε ευχαριστω...Να ρωτησω τα dsg για το συγκεκριμενο μοντελο δημιουργουν προβληματα φιλε Χρηστο?
  3. Παιδια καλημερα..Ο φιλος μου εχει το συγκεκριμενο αυτοκινητο και ειναι dsg 6 και αυτο εδω που ειναι ακριβως το ιδιο,γραφει στα χαρακτηριστικη του οτι ειναι dsg7 http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/5032955/..Το συγκεκριμενο αυτοκινητο βγαινει dsg 7?
  4. Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα Alex...Πλέον πείστηκα ότι θα στραφώ στο χειροκίνητο...Σκέφτομαι αργότερα και το θέμα της βελτίωσεις κ απ'ότι διάβασα το dsg 7 αντέχει σε συγκεκριμένα κιλά ροπής...
  5. Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο για την βοηθεια...
  6. Φιλε Χρηστο απ οτι καταλαβαινω πρεπει να το απορριψω το dsg...Ενας φιλος μου εχει το golf gt στα 220 αλογα dsg με 90000 χιλιομετρα και δεν του εχει βγαλει το παραμικρο,και αυτος ηταν ο λογος να κοιταξω για dsg..Θα μου πεις ετυχε,αλλα και σε αλλα forum που εχω διαβασει οπως και σε αυτο βλεπω τους περισσοτερους να εχουν προβλημα...Ελπιζω να βρω κατι αξιολογο σε χειροκινητο γτ μεχρι στιγμής μονο σε dsg βρισκω...
  7. Δλδ ειναι σιγουρο οτι θα εμφανιστει στην πορεια καποιο προβλημα?
  8. Καλησπερα στα μελη...Ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να ακουσω γνωμες διοτι ενδιαφερομαι για την αγορα ενος vw golf mk5 gt dsg 7 2008 μοντελο με 60000 χιλιομετρα...Ακουγονται τοσα πολλα για τα dsg που λογω απειρίας δεν ξερω τι να κανω...Δωστε μου τα φωτα σας...Ευχαριστω εκ τον προτέρων..
  9. Καλησπερα τα μελη...Ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα να ακουσω γνωμες διοτι ενδιαφερομαι για την αγορα ενος vw golf mk5 gt dsg 7 2008 μοντελο με 60000 χιλιομετρα...Ακουγονται τοσα πολλα για τα dsg που λογω απειρίας δεν ξερω τι να κανω...Δωστε μου τα φωτα σας...Ευχαριστω εκ τον προτέρων..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.